• Share

Sportul iese in plina strada la final de iulie: volei, baschet, longboarding sau bataie cu apa

Sportul iese in plina strada la final de iulie: volei, baschet, longboarding sau bataie cu apa

 

Parca nici un anotimp nu-i mai bun precum vara sa faci putina miscare. Chiar daca iesi la jogging in fiecare dimineata sau te duci la sala pentru a fi in forma si a-ti etala corpul tonifiat la plaja, nimic nu se compara cu o repriza de tenis intre amici sau un meci de fotbal in cartier. Si pentru ca noi incurajam sportul sub orice forma, va sugeram cateva locuri unde puteti fi activi saptamana asta.

 

 

sport pe strrada bucuresti 2014 

 

 

Incepem in Sibiu, unde de joi pana duminica are loc Sibiu Sands care este un turneu de beach volley. Da, ati citit bine: beach volley (chiar daca ultima oara cand am verificat nu era nicio plaja prin Sibiu). Cum? Simplu. Un teren special amenajat in Piata Mica a orasului va gazdui competitia ce se va desfasura intre 35 de echipe din Sibiu, Oradea, Cluj, Craiova, Constanta, Bucuresti si Arad. Iar daca esti amator de volei, dar inca nu ti-ai luat inima in dinti sa participi la vreo competitie mai serioasa, fii fara griji! Sibiu Sands e deschis atat sportivilor de performanta, cat si celor amatori.

 

Din Sibiu ne mutam in Capitala unde weekendul acesta au loc 3 evenimente sportive menite sa satisfaca toate gusturile. Primul este numai bun pentru cei care s-au saturat de canicula, dar n-au timp sa evadeze 2-3 zile pana la mare: Bataia cu apa care va avea loc sambata, 26 iulie, pe Soseaua Kiseleff. Iar dupa aceasta zvapaiala umeda puteti sa mai ramaneti pe Via Sport unde se practica o gramada de activitati: baschet, tenis de masa, badminton, volei, mini baschet si mini fotbal pentru copii, yoga, sah, carti, rummy.

 

Pentru cei care sunt pasionati mai ales de baschet, tot weekendul acesta se desfasoara in Piata Universitatii competitia Bucharest Challenger - Baschet 3X3. Iubitorii acestui sport pot privi cele 16 echipe care se vor intrece si pot participa la concursurile care se vor desfasura in cadrul turneului. Mai mult, vor avea ocazia sa profite chiar ei de terenurile special amenjate si sa incinga o partida de baschet impreuna cu prietenii.

 

Pe final am lasat ceva mai exploziv: Bombing Calea Victoriei IV & LongBombing the Night care ii asteapta sambata in Herastrau pe toti posesorii de longboard-uri. Traseul continua pe Calea Victoriei, cu o oprire la Casa Poporului si un popas la Arenele Romane, pentru competitia formata din 3 probe. Victoria se sarbatoreste la Fabrica in acorduri muzicale live. Nici duminica nu e ignorata: la ora 22:00, la Daizaic incepe LongBombing the Night, cu un traseu care trece pe la Unirii, Muncii si apoi Parcul IOR.

 

In concluzie, n-aveti nicio scuza saptamana aceasta sa nu iesiti din casa si sa faceti putina miscare, singuri, cu prietenii sau in familie.

Distribuie