• Share

Strada de C'Arte 2015 sau unde se legalizeaza traficul de cultura in capitala

Strada de C'Arte 2015 sau unde se legalizeaza traficul de cultura in capitala

 

Dupa 3 editii desfasurate anterior, cel mai mare targ de carte in aer liber, Strada de C'Arte, revine in acest an cu a patra editie, in perioada 23 - 27 septembrie, cu un program special pentru iubitorii de carte si arte. Legalizarea traficului de cultura se va desfasura in arealul statuii ecvestre a Regelui "Carol I", de pe Calea Victoriei.

 

 

strada de c'arte 2015 bucuresti

 

 

Printre activitatile care vor avea loc la Strada de C'Arte in 2015 se numara un targ de carte cu 14 expozanti, vizionari de filme, concerte live, recitaluri de poezie, ateliere pentru copii si diferite workshop-uri, precum si expozitii. Intregul program il gasiti aici, intrarea fiind libera pentru toate cele 4 zile ale festivalului.

 

Noi ne propunem sa regasim placerea de a citi, de a ne relaxa in cadrul unor spectacole de teatru, proiectii de film in aer liber, pe un fundal urban cu influente muzicale de jazz si blues. Cele mai importante edituri si librarii promit sa ne depaseasca asteptarile si in aceasta toamna, dupa cum ne-au obisnuit de 3 ani incoace.

Distribuie