• Share

Te delectezi cu preparatele grecesti de la MEZE Taverna si castigi o aventura in Halkidiki

Te delectezi cu preparatele grecesti de la MEZE Taverna si castigi o aventura in Halkidiki

 

MEZE Taverna este un restaurant cu specific grecesc unde mâncărurile realizate după rețetele originale oferă o experiență autentică, făcând cultura și tradițiile grecești accesibile în oricare moment al anului chiar în inima Bucureștiului.

 

Cu un design ce reinterpretează într-o notă creativă decorul tavernelor tradiţionale, cu o atmosferă caldă şi primitoare, atât de specifică Greciei, MEZE Taverna te trimite cu fiecare masă într-o călătorie culinară în sufletul Greciei, unde vei descoperi un meniu delicios, cu mâncăruri savuroase preparate cu mare grijă şi cu mult suflet, după tipicul bucătăriei elene.

 

 

meze taverna restaurant grecesc bucuresti

 

 

Mai mult, pentru că MEZE Taverna își propune să ne aducă mai aproape de tradiția culturală a Greciei, pasionații de experiențe culinare vor fi surprinși și pe pagina oficială de Facebook MEZE Taverna. Împreună cu agenția de turism AA Travel, restaurantul grecesc oferă o aventură desăvârșită în Halkidiki, pe plajele ce au păstrat de-a lungul timpului farmecul universului grecesc. Trebuie doar să comanzi mâncarea ta favorită la restaurantul grecesc, să îi faci o poză și să dai check-in cu aceasta la MEZE Taverna folosind în text #opa și poți ajunge în țara Grecilor. 

 

Click pe foto pentru marire

meze taverna aventura halkidiki meze taverna excursie halkidiki

Distribuie