• Share

Ti-e teama ca-ti ingheata nasul? Stai sa vezi cum e la -45 de grade Celsius

Ti-e teama ca-ti ingheata nasul? Stai sa vezi cum e la -45 de grade Celsius

 

Meteorologii au anuntat ninsori viscolite si o scadere a temperaturii in toata tara. Asa ca de maine imbracati paltoanele cele mai groase si nu uitati nici de caciuli. Maine in Bucuresti vom avea parte de 2 grade C pe care insa le vom resimti ca -5, iar norii si ninsoarea isi vor face aparitia.

 

Din pacate nici sambata nu scapam de vremea rea, ba din contra prognoza meteo anunta -8 grade C, cea mai scazuta temperatura din acest an, iar ninsoarea isi anunta din nou prezenta. Puneti ibricele de ceai pe foc si incercati sa ramaneti cat mai mult indoor pentru ca se pare ca pana joi, 30 ianuarie, nu vom vedea albastrul cerului.

 

Dar cum romanul vibreaza la expresia “lasa ca la altii e mai rau” ne-am gandit ca o sa va inseninati la aflarea vestii ca se poate si mai rau de atat. Vorbim in continuare depre vreme, desigur.

 

Stiti care este cel mai friguros oras din lume? Daca nu, va spunem noi: Yakutsk, situat in tundra inghetata din Rusia. Locuitorii orasului “se bucura” zilnic de o temperatura de -45 de grade C. Daca nu ne crezi, crede-i macar pe jurnalistii de la The Guardian care au surprins niste imagini fabuloase cu orasul inghetat.

 

Click foto pentru marire.

   
   

Sursa: ww.theguardian.com

Distribuie