• Share

Toamna se numara bobocii: cele mai asteptate baluri studentesti din oras

Toamna se numara bobocii:  cele mai asteptate baluri studentesti din oras

 

Tocmai s-a dat startul sezonului in care facultatile isi folosesc din plin arsenalul din dotare, incercand sa atraga cei mai in voga artisti, sa inchirieze cele mai fresh locatii si sa le umple pana la refuz. Ei bine, nu vom fi dezamagiti nici in acest an, deci sa vedem pentru ce baluri e cazul sa ne pregatim rochia si fracul. 

 

 

balul bobocilor 2013 buucresti

 

 

Bal UNATC/UNARTE

 

The Fresh ne invita pe 8 noiembrie sa luam parte la una dintre cele mai mari petreceri de urat bun venit bobocilor. Doua corturi au fost pregatite pe malul lacului de la Palatul Ghika, proaspat renovat, intr-un cadru ce promite sa omagieze romanul lui Fitzgerald, The Great Gatsby. Protagonistii serii vor fi Moonlight Breakfast, intr-un concert live retroelectro si Terrence Parker (Telephone Man). Pretul biletelor la locatie va fi de 27 lei.

 

 

Balul Bobocilor ETTI 

 

Liga studentilor electronisti ne promite ca vom celebra in stilul La Belle Epoque, intr-un mix inedit de frenezie si stil, in seara de 11 noiembrie 2013, incepand cu ora 22:00, in Princess Club. Spectacolul va fi completat de un concert Delia, potrivita, am spune noi, unei asemenea tematici.

 

 

Balul Bobocilor FAA 

 

Anul acesta, studentii de la Administratie si Afaceri s-au hotarat sa Bage bani si sa se distreze alaturi de Puya, profesori si, cel mai important, bobocii acestei calduroase toamne. Locatia petrecerii este The Player, iar distractia se anunta pentru pe 12 noiembrie, la ora 21.30. Pretul unui bilet este 20 lei.

 

 

Balul Bobocilor - Facultatea de Drept

 

Anul acesta, Asociatia Studentilor in Drept invita intreaga suflare studenteasca sa ia parte pe 13 noiembrie la evenimentul inaugural 2013, in compania lui Grasu XXL, intr-una dintre cele mai noi locatii din Bucuresti, One Club. In spiritul Balului Bobocilor, vom regasi nelipsitul concurs de Miss & Mister 2013. Biletele se pot procura la intrare, pretul fiind de 30 de lei.

 

 

Balul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei 

 

La Casa Presei Libere, pe data de 16 noiembrie va avea loc evenimentul de debut al bobocilor de la Psihologie, iar pretul participarii este de 30 de lei. Responsabili cu incingerea atmosferei vor fi cei de la Vama

 

 

Balul Bobocilor Facultatea de Medicina UMF Bucuresti

 

Pe 21 noiembrie, UMF Bucuresti isi lanseaza colectia de toamna in One Club, iar alaturi de toti cei dornici sa petreaca pana in zori vor fi cei de la Vunk, si ale lor hituri.

Distribuie