• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10 - 16 martie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 10 - 16 martie 2014

 

Soare sa fie, ca evenimente in oras sunt destule, asa ca nu prea avem sanse sa ramanem acasa. Si avem de ales intre targuri, spectacole de dans si party-uri cat cuprinde. Lustruiti-va deci, pantofii de oras! 

 

 

top evenimente bucuresti martie 2014

 

 

TMA  (13-16 martie)

 

Pasionati de remedii naturiste? Veti avea la dispozitie un intreg targ de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, la Romexpo, intre 13 si 16 martie. Puteti participa la conferinte si seminarii dar si la demonstratii legate de tehnici si produse. Intrare: 15 lei.

 

 

Red Bull Music Academy Bass Camp (13-15 martie)

 

Sper ca aveti pantofii de dans bine lustruiti, pentru ca urmeaza un adevarat maraton de beat-uri si experimente muzicale. In premiera in Romania, in cadrul Red Bull Music Academy Bass Camp, 20 de muzicieni si producatori romani se vor bucura de workshopuri si intalniri cu specialisti ai industriei din toata lumea. Iar serile vor fi animate de party-uri si distractie.

 

 

 

Lord of the Dance - Bucuresti (14 martie)

 

Din nou la Bucuresti, spectacolul Lord of the Dance nu se dezice de faima de show jucat cu casa inchisa. De fapt cererea din partea fanilor a fost atat de mare, incat s-a hotarat organizarea a unui al doilea spectacol, in aceeasi zi de la ora 16.00 (celalalt fiind de la ora 20.00). Coregraful Michael Flatley si a sa trupa va asteapta, asadar, la Sala Palatului. Bilete, intre 100 si 350 de lei.

Distribuie