• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 14 - 20 aprilie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 14 - 20 aprilie 2014

 

Ne aflam la inceputul unei saptamani speciale, incarcata de semnificatii religioase si de frumoase obiceiuri. Este Saptamana Mare, cea care ne pregateste pentru Paste, si mai mult decat atat, e o perioada in care trebuie sa ne bucuram in compania celor dragi. Asta implica si mici placeri, iar in oras exista o gramada de posibilitati: targuri de sezon numai bune pentru gasit cadouri, concerte pentru daruri muzicale, sau evadare in locuri inedite din tara. Podiumul nostru de evenimente ale saptamanii arata cam asa:

 

 

brd nastase tiriac trophy 2014 

 

 

Coloane de lumina - Pelerinaj Ortodox: Bucovina, Athos, Ierusalim (14 apr. - 2 mai)

 

Un pelerinaj prin intermediul picturii ne va ajuta sa trecem din Bucovina pana la Ierusalim, prin intermediul simbolisticii tablourilor lui Mihail Gavril. Flori, arcade, ziduri, biserici etc. formeaza un univers pe care il puteti descoperi in aceasta saptamana la Elite Art Gallery.

 

 

Happy Romania Finals - Golan (17 aprilie)

 

Sarbatoare fara voie buna si distractie nu prea merge, iar dintre party-urile perioadei vi-l recomandam pe cel de la Casa Presei Libere. Nu-i bai ca nu mai vin (deocamdata) cei de la Jazzanova, ai nostri Golan(i) si Mara vor anima spiritele. Biletul costa 10 lei, iar banii sunt stransi in vederea unui eveniment caritabil. 

 

 

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014 (19 - 25 aprilie)

 

Bucurestiul va sta pentru o saptamana sub semnul tenisului la Arenele BNR: nume importante ale tenisului international dar si indragiti jucatori romani vor participa la editia din acest an a BRD Nastase Tiriac Trophy . In perioada 19-20 aprilie intrarea este libera, iar pentru restul perioadei, biletele variaza intre 15 si 40 de lei. 

Distribuie