• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 18 - 24 noiembrie

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 18 - 24 noiembrie

 

Prognoza meteo a saptamanii nu e una prea grozava, dar stam excelent la starea evenimentelor din oras. Va fi o saptamana aflata sub semnul aniversarilor: editia cu numarul 20 a celui mai important targ de carte romanesc, cea de-a 10-a aniversare a unui cunoscut club al capitalei plus revenirea la Bucuresti a celei mai spectaculoase companii de balet georgian.

 

 

evenimente bucuresti 18 24 noiembrie 2013

 

 

Targul international de carte Gaudeamus (20-24 noiembrie)

 

Va vine sa credeti ca vom pasi pentru a 20-a oara in aceasta toamna printre standurile cu reduceri si oferte ale editurilor, in cadrul Targului de carte Gaudeamus? Se va intampla saptamana aceasta intre 20 si 24 noiembrie, asa cum ne-am obisnuit, la Romexpo. Invitate de onoare in acest an sunt Tarile Nordice, iar la targ vor fi pezente peste 400 de edituri din tara si strainatate, institute culturale, agentii literare, mass-media, librarii etc. Bonus: in cadrul targului va fi prezent, pentru prima oara in Romania, scriitorul francez de origine rusa, Andrei Makine. Biletul de acces la targ va costa 5 lei (gratis pentru copii sub 7 ani, elevi, studenţi, cadre didactice, pensionari sau jurnalişti, in baza documentelor specifice).

 

 

Sukhishvili - Balet National Georgian (20 noiembrie)

 

Despre spectacolul sustinut de dansatorii georgieni se spune ca este unul dintre acele evenimente care trebuie vazute macar o data in viata. Un mix de elemente traditionale, acrobatie si balet modern - spectacolul de dans promite o reala incantare a simturilor prin muzica live, costumele si recuzita impresionante, dar si gratie profesionalismului unor artisti care se antreneaza in permanenta pentru a putea dansa pe varfuri si pentru a putea sari la inaltimi ametitoare. Va veti putea convinge pe 20 noiembrie, la Sala Palatului. In functie de categorie, biletele costa intre 50 si 250 de lei.

 

 

Aniversare 10 ani Kristal Glam Club (23 noiembrie)

 

Nu ratam nici capitolul distractie si va anuntam ca petrecerea weekend-ului se va tine in Kristal, care, cu ocazia aniversarii a 10 ani de prezenta pe scena petrecerilor bucurestene, il are ca invitat special pe DJ Lee Burridge. Iubitorii genului stiu ca de-a lungul timpului in Kristal au fost petrecri memorabile cu DJ de calibru: Sasha, John Digweed, Ricardo Villalobos, Carl Cox etc., iar cea de sambata nu va face exceptie.

Distribuie