• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 20 - 26 ianuarie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 20 - 26 ianuarie 2014

 

Aflam de la meteo ca de data asta chiar vine iarna la Bucuresti si ca de pe la finalul acestei saptamani orasul va trece pe minus. Noroc cu evenimentele care reusesc sa ne mentina temperatura si buna dispozitie pe plus.

 

 

elliphant atelierul de productie bucuresti 2014

Elliphant @ Atelierul de Productie

 

Hot Club de Bucharest - Concert omagiu Django Reinhardt (23 ian.)


Bucurestiul se alinaza lumii intregi pe 23 ianuarie, zi in care au loc concerte in cinstea lui Django Reinhardt. Anul acesta se aniverseaza 104 ani de la nasterea celui care a dat o noua dimensiune jazz-ului manouche. La Puzzle veti avea ocazia sa reascultati cele mai cunoscute compozitii marca Django in urmatoarea formula: Malin Cristache - chitara, Oana Cristache - vioara, Bogdan Tufeanu - chitara, Andrei Dumitrache - chitara, Ion Varlan - contrabas. Intrare: 25 lei. 

 

 

Zdob si Zdub de Ziua Unirii - 6 ani de Hard Rock Cafe (24 ianuarie)

 

Pe 24 ianuarie va fi sarbatoare dubla la Hard Rock Cafe. Zdob si Zdub vor incinge hora mare pentru a marca Unirea Principatelor (1859) dar si 6 ani de existenta a Hard Rock Cafe.

 

Costul distractiei: 80 de lei cu loc la masa (numar limitat la 300 de bilete); 60 de lei cu loc in picioare in fata scenei.

 

 

Deck Sounds – Elliphant (25 ianuarie)

 

Primul party marca Deck Sounds se va anima sub muzica semnata de suedeza Elliphant, la Atelierul de Productie. Ellinor Olovsdotter are ceea ce se numeste o muzica contagioasa in care se regasesc ritmuri de indie electro, dancehall pop sau influente jamaicane. Muzica locala va fi reprezentata de RotoPerCutoR si YellLow.

 

Bilete: 40 lei sau 50 lei/in seara evenimentului.

 

Distribuie