• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 21 - 27 aprilie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 21 - 27 aprilie 2014

 

Proaspat intorsi din vacanta de Paste, ne reobisnuim cu pulsul orasului si incercam sa ne mentinem in forma maxima cu un cocktail cat se poate de interesant: moda, computer games si muzica ecelctronica. Ne vedem in oras, OK?

 

 

rokolectiv 2014 

 

 

Bucharest Fashion Week 2014 (23 - 25 aprilie)

 

Saptamana modei de la Bucuresti va avea in acest an invitati din tara, Republica Moldova, dar si Italia. Designerii isi vor prezenta cele mai noi colectii, iar epicentrul modei se va muta la Ambasad’Or. Acces pe baza de invitatie.

 

 

Rokolectiv 2014 (24 - 27 aprilie)

 

Cel mai cunoscut festival de muzica electronica al Bucurestiului, Rokolectiv, se va intampla in acest an in spatiul deja consacrat - MNAC, dar si la Centrul National al Dansului. Nu vor lipsi concertele, instalatiile, sau proiectiile, iar dintre artsistii prezenti in acest an ii amintim pe: Wilhelm Bras (PL), Stellar OM Source (FR), Discoteca pres. Adrian Enescu (RO) etc. Bilete, intre 20 si 35 lei.

 

 

DreamHack Bucharest 2014 (26 - 27 aprilie)

 

Sala Polivalenta va deveni, pentru a doua oara, locul de intalnire al fanilor de jocuri electronice de la noi. Pasionatii vor avea ocazia sa se intalneasca si cu cei mai buni jucatori de StarCraft II din lume in cadrul DreamHack Open. Accesul pentru o zi este de 34,99 lei.

Distribuie