• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 24 - 30 martie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 24 - 30 martie 2014

 

Nicio saptamana fara un festival - ar putea fi un slogan mai mult decat potrivit pentru Bucuresti, in aceasta perioada. Iar saptamana aceasta ne vom imparti intre un festival de film al carui program ne va imbia sa ne mutam in salile de cinema si unul de dans sportiv. Sa vedem pentru ce ne mai ramane timp...

 

 

bieff 2014 bucuresti 

 

 

Festivalul International de Film Bucuresti BIFF 2014 (26 mart. - 2 apr.)

 

Ne aflam in fata editiei cu numarul 10 al unuia dintre cele mai vechi festivaluri de lungmetraj din oras BIFF. Festivalul va incepe en fanfare cu castigatorul Oscarului pentru cel mai bun film strain de anul acesta, La Grande Belezza, r. Paolo Sorrentino. Va urma o saptamana de filme unul si unul, pe care le veti putea vedea la Studio, MTR si Institutul Cervantes. La Cinema Studio biletele vor putea fi cumparate in avans.

 

 

Fanfara Ciocarlia la Palat (28 martie)

 

Cu petrecerile si concertele inedite in centru, la Palat (Club Eden), ne-am obisnuit deja, iar Fanfara Ciocarlia chiar nu mai are nevoie de prezentare. Amintim doar ca in 2006, cei de la BBC le acordau marele premiu in cadrul competitiei Awards of World Music. Biletele se gasesc online sau la bar si costa 35 lei.

 

 

DanceMasters 2014 (28 - 30 martie)

 

Timp de 3 zile, Sala Polivalenta va fi animata de dansatori din 20 de tari, care se vor intrece la categoriile latino si dans standard. Organizatorii au pregatit si cateva show-uri surpriza pentru public. Daca va tenteaza genul, trebuie sa stiti ca biletele costa intre 25 si 50 de lei / 5 lei pentru copii, iar un abonament - 90 lei.

Distribuie