• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2014

 

Va sperie nametii? Daca va incumetati sa infruntati troienele, trebuie sa stiti ca exista in oras multe spatii unde va fi cald si bine, dar mai ales, vor fi concerte sau petreceri. Sa vedem ce si cum.

 

 

top evenimentele saptamanii orasul meu bucuresti 2014

 

 

Jazz Compas (31 ianuarie)

 

Pentru ca e frig afara, ne incalzim pe ritmuri de jazz si nu oricum, ci cu doua concerte in aceeasi seara. Pe scena la ArCuB vor fi artisti romani, dar si de peste hotare: Elena Mindru Q-Tet feat. Tuomas J. Turunen si Catalin Milea – „Hammond TRIP”, iar petrecerea se va continua cu un Jam Session party. Biletele variaza intre 38 si 138 de lei.

 

 

Simian Mobile Disco (31 ianuarie)

 

Weekendul va debuta sub semnul muzicii electro la Palatul Ghika, unde vom avea parte de prima petrecere Basswise. Show-ul va fi insotit de proiectii, iar warm-upul si after-ul vor fi asigurate de OK Corral si The Model. Intrare: 25 lei.

 

 

ShortsUP - Weekendul Comediei Scurte II (1-2 februarie)

 

Iarna si filmele sunt bune prietene, asa ca nu ezitati sa va inveseliti weekendul la cinema. Mai precis la Patria, unde in primele doua zile din februarie vor rula cele mai premiate scurtmetraje ale competitiilor internationale, categoria comedie. Pretul unui bilet este 25 lei/avans si 35 lei/seara proiectiilor.

Distribuie