• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 3 - 9 martie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 3 - 9 martie 2014

 

Traditional este saptamana babelor, zilele pe care ni le alegem simbolic pentru a vedea cum ne va merge anul acesta. Dar cum se anunta ploi, mai bine asteptam sa rasara soarele bucurandu-ne de concerte sau petreceri.

 

 

robot zoo baneasa grand cosmos 

 

 

The Robot Zoo (27 februarie - 27 aprilie)

 

La Grand Cosmos din Baneasa puteti vedea zilele acestea o expozitie mai putin obisnuita care a adunat milioane de vizitatori in lumea intreaga. Trebuie numai sa fiti pasionati de roboti sau de animale, ori de ambele, pentru ca in cadrul The Robot Zoo, opt animale-robot de dimensiuni mari vor ilustra cu ajutorul tehnologiei fascinanta lume a animalelor. Asadar pana pe 27 aprilie aveti intalnire cu cameleonul, rinocerul, calamarul, ornitorincul, musca, lacusta, liliacul si girafa. Intrare: 15 lei/copii, 18 lei/adulti.

 

 

Champagne for Gypsies - Goran Bregovic, Florin Salam (6 martie)

 

O combinatie inedita marcheaza revenirea lui Goran Bregovic la Bucuresti care-si va promova cel mai recent album, Champagne for Gypsies printr-un concert la Sala Palatului. Surpriza este ca Bregovic va canta alaturi de Florin Salam. Biletele, intre 100 si 200 lei.

 

 

Stefan Banica - Love Songs (7 - 8 martie)

 

Nicio sarbatoare fara muzica lui Stefan Banica! Prin urmare, primavara si 8 martie se pot sarbatori la Circul Globus in cadrul celor doua concerte pe care artistul le va sustine cu un playlist marcat de cantece de dragoste. Bilete: intre 80 si 150 lei.

Distribuie