• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 6 - 12 ianuarie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 6 - 12 ianuarie 2014

 

E vremea dezmortirii si cum altfel mai bine decat luand pulsul orasului, care se trezeste, la randul sau, pe ritmuri de spectacole, concerte si petreceri? Sa nu ne lasam impresionati de studiile care spun ca ianuarie e cea mai deprimanta luna din an si sa nu ne neglijam relatia cu orasul. Si acum, cele mai incitante evenimente ale saptamanii...

 

 

spiritul de familie 2014 teatrul de comedie 

 

 

Partizan Acustic - Artan si Suedezu' (10 ianuarie)

 

Un concert si-o cana de vin fiert la MTR? Anul poate incepe sub marca Partizan, in varianta acustica. Pretul biletului: 25 lei.

 

 

Matias Aguayo, Ten Walls, Khidja, Fouchat (11 ianuarie)

 

Prima petrecere cu staif a anului va avea loc in weekend la Palatul Ghika unde platanele vor fi incinse de Matias Aguayo, Ten Walls sau romanii de la Khidja. Daca ajungeti inainte de miezul noptii, intrarea va fi 20 lei, iar dupa, 30 de lei.

 

 

Spiritul de familie (12 ianuarie)

 

Nu conteaza ca au trecut Sarbatorile, Spiritul de familie nu tine cont de sezon, asa ca duminica aveti invitatie la Teatrul de Comedie. In regia lui Radu Beligan, piesa va ofera ocazia unei seri petrecute in marea famile a comediei romanesti. Veti avea ocazia sa-i vedeti pe scena pe: Marius Florea Vizante, Lamia Beligan, Marius Drogeanu etc., iar un bilet costa 35 lei.

Distribuie