• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 7 - 13 aprilie 2014

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 7 - 13 aprilie 2014

 

In saptamana Floriilor piesajul evenimentelor este dominat de festivaluri unul si unul, care ne invita prin parcurile, cinematografele dar si prin apartamentele Bucurestiului. Ne vedem in oras, da?

 

 

satul biblic 2014 

 

 

Satul Biblic (7-17 aprilie)

 

Cum suna o intoarcere in timp? Intre 7 si 17 aprilie o mare parte a parcului Titan se va transforma intr-un adevarat tinut biblic. In afara de periplul istoric, vizitatorii vor putea lua contact inclusiv cu tainele unor meserii de odinioara: olari, fierari, tamplari, tesatori. Vor exista si un cort al ospatului, case si ateliere traditionale, dar si o mini-gradina zoologica. Satul biblic e trecut pe lista activitatilor extrascolare din cadrul proiectului Școla Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun.

 

 

Cinepolitica (8-13 aprilie)

 

Din parc intram in salile de cinema pentru a vedea cele mai recente filme pe teme politice in cadrul celei de-a treia editii a festivalului Cinepolitica. Proteste, libertatea de expresie, genocidul medicamentelor, dar si decizii care au intrat in istorie - iata cateva dintre temele filmelor pe care le puteti vedea la Elvira Popescu, Studio sau Union. Biletul variaza intre 10 si 14 lei, in functie de cinematograf.

 

 

HomeFest (12-20 aprilie)

 

Pregatiti sa primiti teatrul in sufragerie? Pe 12 aprilie va debuta primul festival de apartament care ne va plimba timp de 8 zile prin case si apartamente din Bucuresti unde se va juca teatru, sa va dansa contemporan sau vor avea loc lansari si discutii. Initiator al periplului de apartament este nimeni altul decat Jean-Lorin Sterian de la lorgean theatre. Festivalul debuteaza cu spectacolul-lectura al lui Victor Rebengiuc, Legenda Marelui Inchizitor

Distribuie