• Share

Top 3 filme de vazut in weekend (20 - 22 noiembrie)

Top 3 filme de vazut in weekend (20 - 22 noiembrie)

 

Daca pentru unii film rimeaza cu pocorn, indiferent daca este mancat pe canapea ori in pat, pentru altii a vedea un film pe un ecran mare este inca o experienta importanta. Iata si ce putem vedea in acest weekend.


 bucuresti non stop dan chisu

 

Film la mall: Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a

 

Daca sunteti fani ai seriei Jocurile foamei, mai mult ca sigur ati asteptat cu nerabdare productia. Regizat de Francis Lawrence, filmul readuce in prim-plan Capitoliul, resedinta presedintelui Snow si necesitatea mortii acestuia pentru a pune capat tiraniei in Panem. Aceasta este si misiunea comando-ului condus de Katniss.

 


Film european: Le tout nouveau testament

 

Un film care ne propune o intalnire cu religia intr-un context cum nu se poate mai potrivit si voit ludic-ironic. Se pare ca Dumnezeu traieste la Bruxelles are o familie si o fiica cu care nu se poarta tocmai grozav.

 

 

Film romanesc:  Bucuresti Non Stop

 

Noul film semnat de Dan Chisu ne pozitioneaza punctual intr-un cartier bucurestean si intr-un magazin non-stop, intr-o noapte. Astfel se leaga patru povesti diferite, care au un punct comun, pe Achim baiatul de la non-stop. Printre actori: Gheorghe Ifrim, Ion Besoiu, Dorina Lazar, Toma Cuzin, Olimpia Melinte.

Distribuie