• Share

Top 3 filme de vazut in weekend: 2-4 octombrie

Top 3 filme de vazut in weekend: 2-4 octombrie

 

Secretul zilelor noastre pare a fi organizarea eficienta plus energia debordanta – iar in acest fel poate vom avea si o sansa reala de a ajunge macar la cateva dintre evenimentele care ne tot imbie sa nu stam acasa. Iata si agenda de film din weekend:

 

sicario 2015 

 

Reteaua, r. Claudiu Mitcu

 

Documentarul pe care il puteti vedea sambata in cadrul Docuart Fest, trateaza un subiect pe cat de delicat, pe atat de neluat in serios la noi – odiseea bolnavilor de cancer care nu pot beneficia in tara de toate medicamentele atat de necesare tratamentului si "reteaua" care s-a coagulat pentru a le veni in ajutor.

 

 

American Ultra: Agent descoperit, r. Nima Nourizadeh

 

Trecem intr-un registru mai vesel si va semnalam comedia American Ultra: Agent descoperit in care Jesse Eisenberg si Kristen Stewart dau viata povestii lui Mark, un tip cam ghinionist si a iubitei sale in viata carora apare o situatie neprevazuta cu implicare guvernamentala.

 

 

Sicario, r. Denis Villeneuve

 

Mexic, trafic de droguri si un agent FBI nu tocmai experimentat, Kate Mercer (Emily Blunt). Capul rautatilor trebuie prins, iar in scena apar Josh Brolin si Benicio Del Toro pentru condimentarea actiunii. Ce va urma? O evidenta lupta pentru supravietuire.

Distribuie