• Share

Ultimul Star Wars a dat lovitura. Incasarile incredibile pe care le va avea

Ultimul Star Wars a dat lovitura. Incasarile incredibile pe care le va avea

 

Lansarea noului Star Wars a creat isterie atat la nivel mondial, cat si in Romania. Se estimeaza ca va avea venituri record si cei mai multi fani si-au rezervat deja bilete la lansare. De asemenea, a fost inghesuiala mare la jucarii, costume, masti sau personajele in marime naturala.

 

 

jucarii star wars noriel

 

 

Istoria Star Wars a inceput pe 25 mai 1977, cand a fost difuzat de 20th Century Fox. Filmul conceput atunci de George Lucas a avut o priza incredibila la public si in jurul lui s-a creat o adevarata cultura. Succesul de care s-a bucurat i-a facut pe producatori sa lanseze alte doua parti, la distanta de trei ani unul de celalalt, ultimul in 1980. La 16 ani distanta de la acea trilogie, producatorii au difuzat o noua trilogie, in 1999, 2002 si 2005. Filmul a atras astfel fani din toate generatiile, ducand la un succes peste asteptari.

 

Actiunea filmului se desfasoara intr-o galaxie fictiva, unde calatoriile intre planete sunt ceva obisnuit. Cele mai multe dintre acestea sunt membre ale Republicii Galactice, transformata mai tarziu in Imperiul Galactic. Printre personajele principale se numara Darth Vader, Yoda, Chewbacca, Yoda, R2-D2 sau printesa Leia Organa.

 

Insa cel mai asteptat dintre toate este cel care va fi lansat la finalul acestui an. In Romania, noul Star Wars va fi difuzat pe 18 decembrie si exista deja o masa impresionanta de oameni care si-a rezervat bilete. Exista chiar si un club Star Wars in Romania, in care fanii de la noi se intalnesc si discuta despre celebra pelicula.

 

Pe langa pelicula in sine, vanzarile in magazine la produsele imprimate cu motive din Star Wars au crescut considerabil. Fanii cauta de la lenjerie intima, pana la masti, sabii, costume si chiar personaje in marime naturala. Multe magazine au fost usor surprinse de interesul pe care l-a starnit cea mai recenta productie din seria Star Wars.

 

Se estimeaza ca, la nivel mondial, filmul va avea incasari de nu mai putin de 20 de miliarde de dolari. Asta in conditiile in care din 2008 si pana in prezent, incasarile totale ale seriei Star Wars au fost de aproximativ 4,3 miliarde de dolari. La cele 20 de miliarde de dolari se vor adauga alte cinci miliarde care vor proveni din vanzarile de jucarii si tot ce inseamna accesorii care vor purta semnatura Star Wars. Episodul din 2015 a avut parte de cea mai ampla campanie de marketing din istoria filmului mondial.

 

Pentru cei care vor sa-si cumpere masti, jucarii, o sabie, un puzzle sau un LEGO Star Wars, Noriel pune dispozitie o gama diversa de accesorii.

Distribuie