• Share

Ultimul weekend in care Samsung si Orasul Meu ies in oras cu noua Samsung Galaxy Camera - fii pe faza si intra in concurs!

Ultimul weekend in care Samsung si Orasul Meu ies in oras cu noua Samsung Galaxy Camera - fii pe faza si intra in concurs!

 

Campania foto desfasurata de Samsung si Orasul Meu ia sfarsit in acest weekend (14-15 decembrie). Adica mai ai o sansa sa te intalnesti cu fotografii nostri, atat in Bucuresti, cat si in Cluj si sa-ti vezi fotografia pe paginile de Facebook Samsung Romania si Orasul Meu. 

 

Pentru asta am creat o aplicatie speciala, unde poti vota evenimentul la care vrei sa ajungi, iar noi vom trimite fotograful la fata locului. Pozele vor fi incarcate instant pe Facebook, iar tu poti sa-ti alegi favorita prin butonul de "Intra in concurs" si sa patricipi la tragerea la sorti pentru un aparat Galaxy Camera. In plus, ai posibilitatea sa dai like fotografiilor care iti plac, sa le share-uiesti sau sa le downloadezi.

 

 

Vineri, 14 decembrie, ramanem in Bucuresti pentru a fotografia petrecerea Color cu Apparat, Deetron si Vakula de la Arenele Romane sau aniversarea de un an a Double Damage, cu Ray Okpara si Jozif in Kristal Glam Club - tu decizi, printr-un simplu vot, care dintre cele 2 evenimente va beneficia de o sesiune foto cu Galaxy Camera.

In plus, iti propunem o perindare foto pe la Bucharest Christmas Market, Targul de Craciun din Piata Universitatii pentru sambata, 15 decembrie.

 

 

Pe seara ne teleportam la Cluj, unde poti alege intre petrecerea de la clubul The One sau concertul celor de la Pop Killers din Boiler Club.

 

 

Voteaza evenimentul care te incanta, iar noi, in functie de votul tau, ne vom asigura ca fotografii campaniei vor suprinde cele mai frumoase si interesante momente. Apoi intra in aplicatie si alege-ti poza preferata, cu care poti intra in concursul pentru o Samsung Galaxy Camera numai si numai a ta! 

 

 

Click pe foto pentru a intra in aplicatie!

Distribuie