• Share

Un nou parc de distractii: La Plaja Aqua Park, parte din Divertiland, isi deschide portile in perioada 6-10 august

Un nou parc de distractii: La Plaja Aqua Park, parte din Divertiland, isi deschide portile in perioada 6-10 august

 

Update 15 august:


 

Parcul acvatic La Plaja, cel mai mare complex de agrement din Romania, si-a deschis portile joi, 9 augsut 2012 intr-o atmosfera care i-a trimis pe toti cei prezenti la eveniment cu gandul la mare.

 

 

La Plaja are o capacitate de circa 7000 vizitatori zilnic, care se vor bucura de o serie de noutati, cum ar fi prima piscina cu valuri " Mansoon Lagoon", care recreeaza atmosfera unei insule tropicale, cu valuri de diferite marimi si forme. Pe langa aceasta, peste 27 de tobogane ii asteapta pe amatorii de senzatii tari, printre care si toboganele multi- banda "Geronimo, cele de cadere libera "Wahoo" si '' Banzai".

 

 

 

la plaja aqua park divertiland inaugurare deschis

 

 

 

Vizitatorii parcului acvatic vor dispune de zona de 3000 de metri patrati de plaja cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spatii comerciale, zone de joaca pentru copii si spatiu pentru petreceri. De asemnea, parcul ofera si spatii indoor pentru evenimente corporate, concerte si aniversari.

 

 

In ceea ce priveste accesul in parc, in timpul saptamanii adultii si copiii de peste 1,2 metri inaltime vor putea achizitiona un bilet contra sumei de 50 ron, iar copii sub 1,2 metri vor plati doar 40 ron. Aventurile de weekend vor costa 70 ron pentru adulti si 50 ron pentru copii.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Adunand la un loc adrenalina sporturilor extreme, relaxarea insulelor tropicale, dar si magia jocurilor copilariei, La Plaja Aqua Park, parte din Divertiland, ne-a convins ca merita sa aiba una dintre cele mai asteptate inaugurari ale tarii din aceasta vara.

 

 

 

divertiland la plaja aqua park deschidere inaugurare august 2012

 

 

 

Dupa ce Emiratele Arabe au deschis acum doi ani cel mai mare parc de distractii acoperit din lume, Romania are sansa sa ajunga in topurile celor mai populare destinatii de acest gen prin terminarea in 2015 a parcului Divertiland care urmeaza sa devina cel mai mare mare parc de distarctii din Europa de Sud-Est.

 

 

 

divertiland la plaja aqua park inaugurare august 2012 bucuresti chiajna

 

 

 

Intinzandu-se pe 36 de hectare aflate la 13 km de Bucuresti, Divertiland va cuprinde patru zone diferite: La Plaja Aqua Park, Adventure Park, Sport&Wellness Club si Oasis Fun Center. Cu o deschidere anuntata inca din 2011, La Plaja Aqua Park reprezinta prima etapa a proiectului finantat de Magic World Developments si va fi inaugurat in perioada 6-10 august.

 

 

 

la plaja divetiland deschidere inaugurare august 2012

 

 

 

Valul de entuziasm care invaluie finalizarea acestei etape este produs de nerabdarea romanilor din toata tara de a incerca cele 27 de tobogane special pregatite special de organizatori pentru amatorii de senzatii tari. Mai mult, la doar cativa kilometri de capitala, clientii parcului vor putea experimenta atmosfera insulelor exotice prin intermediul unei piscine cu valuri de diferite marimi sau se vor putea relaxa pe saltele, lasand-se condusi de curentii Raului Lenes pe o distanta de un kilometru.

 

 

 

divertiland la plaja aqua park deschidere inaugurare 2012

 

 

 

Bineinteles, acest taram al distractiei nu avea cum sa ii neglijeze pe cei mici, parcul alcatuind, cu cele peste 70 de atractii, o lume doar a copiilor, Rain Fortress, folosind 148 de jeturi de apa.

 

 

 

la plaja aqua park divertiland inaugurare 2012

 

 

 

Desfasurandu-se pe o suprafata de peste 70.000 mp si cu o capacitate de 7.000 de vizitatori zilnic, parcul La Plaja pune la dispozitia clientilor peste 20 de cabane private pentru cei care vor să aibă parte de intimitate si servicii extra: servire din partea personalului, mini-frigider, masa, scaune, prosoape, sezlonguri si wi-fi. In plus, plaja cu nisip, din parcul acvatic, ce se întinde pe o suprafata de 3.000 mp, va avea restaurante, snack baruri, cafenele, spaţii comerciale, unitate medicala, zonă pentru petreceri si terenuri de volei de plajă.

 

 

Pentru mai multe imagini cu La Plaja Aqua Park - Divertiland, accesati clipul de mai jos:

 

 

Distribuie