• Share

Untold, Hodor si-un Boeing

Untold, Hodor si-un Boeing

 

 „Avion cu motor, vine vine Hodor in zbor!” se aud glasuri de festivalieri Untold.

Da, ai citit bine. Kristian Nairn, pe numele lui, urca pe una din scenele festivalului, intre 4 - 7 august. Stim ca nu ti-ai fi imaginat, dar actorul irlandez de 41 de ani, mixeaza de mai bine de cinci ani si e mai mult decat cunoscut in cluburile din Marea Britanie.

 

Foto: eventbrite.com.

 

Incepe pe la 14 ani c-un casetofon Sesame Street, un album Queen si pasiunea pentru chitara. Intra in cateva trupe locale si apoi li se alatura in turneu lui Scissor Sisters, Mylo sau Calvin Harris. Acum are propriile show-uri, Rave of Thrones si 7 Sessions.

Il vezi alaturi de ceilalti 150 de artisti pe una dintre scenele: Ursus Untold Arena (Cluj Arena), Galaxy by Telekom (Indoor Polivalenta), Alchemy by Absolut (Outdoor Polivalenta), Forest by BT (Parc spre General Access), Daydreaming by Kaufland (Parc spre Cluj Arena), Stormkeep by Red Bull (Parc spre Hotel Sport), The Citadel (Piata Unirii) si The Ballroom by Groupama (zona Foisor, langa Casino).

 

Foto: musicomania.ro.

 

Cu ce poti ajunge aici?

Pai organizatorii ti-au pregatit o experienta la inaltime. La propriu.

In noaptea de 3 spre 4 august, la ora 00:10, de pe Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, pleaca charterul Untold, The Cloud Rider. Un Boeing 747 cu 140 de locuri. Si daca ai impresia ca te vei plictisi vreo secunda din cele 60 de minute cat dureaza zborul, te inseli. Inna are grija sa-ntretina atmosfera la 8000 de metri altitudine. Intoarcerea e in dimineata zilei de 9 august, ora 02:10.

 

Daca ti-e frica sa zbori cu avionul sau nu mai prinzi loc, exista autocarul The Tarmac Eater. Pleaca din Bucuresti, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Baia Mare, in zilele de 3, 4 si 5 august. Pe 8 e intoarcerea. Tot august, desigur.

Mai multe informatii legate de rezervari si preturi gasesti aici.

 

 

Ti-am zis ca s-a afisat si programul festivalului pe zile? Il gasesti mai jos.

 

 

 

 

Distribuie