• Share

Vanatoare de comori in Cartierul Armenesc

Vanatoare de comori in Cartierul Armenesc

 

Atentie! Urmeaza un anunt de importanta maxima pentru cei cu spirit competitiv, dar si pentru cei care cred ca se descurca bine in "jungla urbana" a Bucurestiului.

 

 

Fetele din echipa  Viajoa va invita la un eveniment distractiv, pe 22 octombrie. Este vorba despre o vanatoare de comori!

 

 

 

 

Aceasta vanatoare are ca scop descoperirea unei parti a Bucurestiului mai putin cunoscuta si umblata, cartierul Armenesc. Participantii vor avea parte de o plimbare distractiv – educativ-culturala si mai ales arhitecturala, in care vor trebui sa fie atenti la tot felul de detalii, pentru a strange puncte.

 

 

Aceste puncte se vor transforma in premii, daca la sfarsitul vanatorii echipa voastra va fi printre primii 18 clasati.

 

 

De ce anume aveti nevoie pentru a participa la aceasta vanatoare de comori?

- de o zi libera, sambata 22 octombrie

- de o echipa de maxim 5 oameni

- de un aparat de fotografiat

- de un pix, de spirit de aventura, si de un "ochi de soim"

 

 

Asa ca nu mai stati pe ganduri, gasiti-va echipa si dati fuga pe site-ul Viajoa, sa completati formularul pentru inscrierea la vanatoarea de comori!

 

Vom reveni cu detalii despre locul de intalnire.


Update: miercuri, 12 octombrie, ora pranzului. 9 echipe, 35 de vanatori inscrisi. Niste vanatori foarte creativi: avem nume de echipe ca Filmurici, Vijeliosii (sa speram ca singura vijelie de sambata veti fi voi), Furia Nebuna (sa speram ca nu veti avea acelasi traseu ca si Vijeliosii), Eschimosii si Mumulinoshii. Deja e distractiv!

 

Acest eveniment este sustinut de Orasul Meu, Lume buna, si sponsorizat de Taraba de jocuri.

Distribuie