• Share

Targurile tomnatice din Bucuresti

Targurile tomnatice din Bucuresti

 

In aceasta perioada, capitala isi schimba infatisarea, temperaturile scazute dandu-ne alte posibilitati de a petrece timpul liber in oras. Evenimentele muzicale ne ofera distractia pentru serile din weekend, insa targurile tomnatice din capitala nu se lasa nici ele mai prejos cu alternativele de iesit din timpul zilei. Weekendul acesta ne-a pregatit un cocktail al targurilor, fiind vorba de produse alimentare traditionale de sezon, vinyluri din colectii personale si magazine, precum si o intalnire de amploare pentru expatii din Bucuresti.

 

 

targuri toamna 2015 bucuresti

 

 

Octombrie Bun (2 octombrie)

 

Termenul de flea market este des intalnit in afara, publicul acestor tipuri de evenimente fiind unul numeros, iar produsele expuse reusind sa fie cumva pe gustul fiecarui vizitator. In perceptia romanilor este cunoscut drept talcioc, fiind locul unde se negociaza produsele preferate. Ne vedem in Bazarul cu Amintiri, pe 2 octombrie. Tip: intrarea este gratis.

 

 

Targ de Produse Traditionale (1-4 octombrie)

 

Romexpo ne-a obisnuit cu editiile targurilor de produse traditionale, in acest an putand sa ne delectam cu felurite delicatese culinare in perioadele 1-4 octombrie si 14-17 octombrie. Produsele vor fi realizate dupa retete din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia. Intrarea la targ este gratuita.

 

 

Expat Fair Bucharest (3 octombrie)

 

The ARK va gazdui primul targ dedicat expatilor din capitala, pe data de 3 octombrie. Scopul acestui eveniment este oferirea informatiilor pentru expatii si strainii care locuiesc in Bucuresti, ajutandu-i pe acestia sa se simta ca acasa, prin intermediul unor workshop-uri si stabilirea unor conexiuni cu diferiti parteneri. Pretul unui bilet pentru acces general este de 30 de lei.

 

 

Vinyl Bazaar - Telekom’s Electronic Beats Festival (3 octombrie)

 

Bazarul cu vinyl-uri este unul dintre evenimentele conexe ale festivalului Electronic Beats. Acesta va avea loc la Dianei 4, pe data de 3 octombrie. In cadrul targului, veti putea achizitiona vinyl-uri din colectiile personale ale DJ-ilor, colectionarilor, precum si din magazinele fizice si online prezente la eveniment. Muzicalitatea targului va fi asigurata de DJ set-urile unor artisti autohtoni precum Piers Posner, Abasc Music si DJ Bully.

 

 

Pe langa aceste targuri cu iz de toamna, va puteti inspira si din Top 3 evenimente al acestei saptamani, care prezinta unele dintre cele mai inedite festivaluri de film, muzica si universitati.

Distribuie