• Share

1 Iunie 2014: Sute de copii sunt asteptati sa sarbatoreasca in parcuri, la muzee, printre carti sau la show-uri aviatice

1 Iunie 2014: Sute de copii sunt asteptati sa sarbatoreasca in parcuri, la muzee, printre carti sau la show-uri aviatice

 

Poate am incetat sa privim ziua de 1 Iunie asa cum o faceam atunci cand o cutie de bomboane de ciocolata si o minge noua ne faceau fericiti. Dar asta nu inseamna ca nu ne putem bucura de semnificatia ei, alaturi de copiii nostri, ori ai altora, de frati mai mici, de veri, sau nepoti. Sarbatoriti cu bucurie si, nu uitati, va fi weekendul copiilor in Bucuresti.

 

 

1 iunie 2014 bucuresti 

 

 

Ghidusii Muzeelor (31 mai - 1 iunie)

 

E timpul sa descoperiti muzeele orasului cu ajutorul copiilor care au fost initiati in tainele ghidului de muzeu. Se va intampla la Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National George Enescu, Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul National al Pompierilor - Foisorul de Foc, iar intrarea este libera.

 

 

Bookfest IX (28 mai - 1 iunie)

 

O parte importanta a editiei Bookfest din acest an va fi cea adresata copiilor -  Bookfest Junior. Se anunta un program incarcat, cu foarte multe lansari si premii, iar intrarea la Romexpo in cadrul targului este libera. Programul complet, aici.

 

 

KIDEX 2014 (29 mai - 1 iunie)

 

In caz ca sunteti fanii targurilor si va intereseaza targetul copii intre 0 si 5 ani, atunci luati cu asalt Romexpo. Sa nu credeti ca nu exista inclusiv locuri de joaca si activitati pentru copii. Si daca tot ajungeti la Romexpo, dati o raita si la TIBCO – Targul international de bunuri de larg consum, poat reusiti sa gasiti un cadou si pentru copilul din voi.

 

 

Gradina cu Artisti (31 mai - 1 iunie)

 

Muzica, dans si veselie - cam asa va arata sarbatoarea copiilor in Parcul Gradina Icoanei, timp de 2 zile. Cei mici sunt invitati sa fie creativi, jucandu-se, iar intrarea este libera.

 

 

1 Iunie la Muzeul Antipa (31 mai - 1 iunie)

 

Ziua Copiilor nu trece neobservata nici la Muzeul Antipa. Stiinta si pictura se intalnesc pe 31 mai in cadrul worksopului Culorile lumii - pentru copii intre 3-5 ani. Iar de 1 iunie, avem intalnire cu Micul Antreprenor. Taxa de participare este de 200 - 220 lei.

 

 

Cismigiul Copiilor - 1 iunie

 

Toti suntem fani parcuri, asa ca o invitatie de a petrece 1 Iunie in Cismigiu nu e de ignorat. Mai ales ca parcul se va transforma, pentru o zi, intr-un loc de joaca imens.

 

 

Clinceni Airshow - 1 Iunie

 

Daca aveti chef de ceva mai inedit, show-ul aviatic dedicat copiilor de la Clinceni poate fi raspunsul. Intrarea este libera.

 

 

Croitorasul cel Viteaz (1 iunie)

 

Dar de o piesa de teatru pe la pranz ce spuneti? Va propunem croitorasul cel viteaz la Mignon

Distribuie