• Share

1 Mai 2014 la Bucuresti: party-uri, concerte, expozitii

1 Mai 2014 la Bucuresti: party-uri, concerte, expozitii

 

Atentiune, atentiune, fabrici si uzine: se anunta un 1 Mai urban animat de tot felul de petreceri, cu iz nostalgic sau privind cu avant spre viitorul luminos. Iar daca planuiti in acest an sa stati acasa, sau sa mergeti in vizita prin Bucuresti, e bine sa aflati din timp in ce cluburi si baruri se vor incinge spiritele. Plus unde sunt concerte si expozitii. Si, apropo, se pare ca cei mai cei hipsteri raman sa petreaca 1 Mai la Bucuresti, cand toata lumea da fuga la mare... Asa o fi?

 

 

1 mai 2014 

 

 

Party-uri


 

1 Mai Studentesc

 

Cu chef de party si energie - exact asa te asteapta cei de la El Comandante Junior in seara zilei de 1 Mai, de la ora 22.00. Ai notat, da?

 

1 Mai Muncitoresc

 

Sa nu credeti ca doar studentii petrec de 1 Mai. La Underworld vor fi asteptati toti cei care vor sa cinsteasca munca prin muzica. Intrare libera.

 

Expirat - 1 Mai - Bucuresti

 

La Expiratul bucurestean te poti bucura ca este 1 Mai trei zile si trei nopti cu King Size Drinks Night, intrare libera joi & alte fineturi.

 

1 MAI Muncitoresc

 

Apropo de nostalgie, cei de la Black Jack Pub si-au pus in minte sa ne invite la un banchet tovarasesc, exact ca in vremurile apuse. Se va lasa cu gustari si cantece pionieresti. P.S.: sunteti asteptati si pe 2 mai!

 

 

Concerte, expozitii & co.


 

Concert la cafenea

 

Pentru spititele ceva mai linistite, avem o propunere de concert in seara lui 1 Mai, la Godot: Irina Sarbu (bilet - 40 lei).

 

Romanian Dance Showcase

 

Un adevarat maraton de dans contemporan va cuprinde orasul intre 28 aprilie si 4 mai. Iar in seara zilei de 1 Mai veti putea vedea la CNDB urmatoarele pectacole:  Parallel/Leta Popescu & Ferenc Sinkó si Dance a playful body/ Andreea Novac. Bilete, intre 10 si 25 lei.

 

Arta Benzii Desenate

 

In caz ca nu ati apucat inca sa vedeti expozitia Arta Benzii Desenate de la Biblioteca Nationala, 1 Mai ar fi o ocazie buna. Intrarea este libera.

 

Afterwork Social Re:public

 

Un nou concept propus in fiecare joi, deci si de 1 Mai: un re:building afterwork la Re: public, cu bucate, bere si muzica live.

 

Live Jazz & Blues la Red Angus Steakhouse

 

1 Mai American style? Stim unde e cazul sa mergeti: la Red Angus Steakhouse, unde va canta live pe ritmuri jazzy & blues Brent Melancon.

Distribuie