• Share

1 Mai Muncitoresc ca altul in Bucuresti - petreceri, terase si relaxare

1 Mai Muncitoresc ca altul in Bucuresti - petreceri, terase si relaxare

 

Cei care raman in capitala in acest weekend iau prognoza meteo putin mai in serios, insa distractia cu iz urban isi face simtita prezenta chiar si in urma migratiei semnificative catre mare si munte. Daca zarurile au fost deja aruncate, iar plecarea nu reprezinta o optiune, uite cum puteti petrece acest weekend prelungit in oras! Fie ca este vorba de un gratar pe care se vor relaxa cei mai savurosi burgeri, sau petreceri si terase colorate, noi ne-am gandit la toate si v-am facut o lista.

 

 

1 mai 2015 bucuresti evenimente

 

 

Petreceri urbane in capitala de 1 Mai

 

 

1 MAI Culinar

 

Sezonul estival se deschide pe 1 mai si la Piscina Floreasca, cu prima editie a unei noi serii de evenimente, intitulata Culinar. Vedetele acestei prime serate vor fi burgerii pregatiti dupa retetele traditionale americane, presarati cu ingrediente din bucataria lumii si pasiunea pentru satisfacerea papilelor gustative a celor de la Burgerz. Cu toate ca vremea nu va fi in favoarea unei ture de piscina, ne vedem pe margine.

 

 

1 mai pe Promenada

 

Ziua de 1 mai poate fi sarbatorita si la Promenada Mall, pe ritmurile nostalgice ale Mirabelei Dauer si ale celor de la Discoteca. Fiind o petrecere organizata in timpul zilei, iti ofera alternativa sa diversifici seara cu alte evenimente sau stiluri muzicale, pentru un 1 mai ca la carte. Daca nu ai prins trenul catre mare, bucura-te de o petrecere ca pe vremuri, in inima capitalei. Ne vedem pe ringul de dans!

 

 

Outer - National 1 - Terakaft

 

Fiind o zi a premierelor, nici cei de la Control Club nu se lasa mai prejos. Pe 1 mai va fi inaugurata o serie noua de evenimente: Outer - National. Primii invitati vin de pe meleagurile Saharei, trupa Terakaft. Petrecerea incepe de la ora 18:00 cu un warm-up si un barbeque pe terasa, urmand live-ul celor de la Terakaft la 22:00, in sala Berlin. Pana dimineata vor petrece alaturi de Andrei Rusu, D. Rusu si Stutz. Distractia pentru aceasta seara costa 10 lei.

 

 

Terase care merita vizitate pe 1 Mai

 

 

Acuarela

 

Acuarela este un mic bistro, situat in inima capitalei, dar departe de vacarmul orasului in acelasi timp. Umbrelele colorate de la Acuarela au inceput sa-si faca simtita prezenta zilele trecute, asa ca este momentul potrivit sa le facem o vizita de 1 Mai. Fie ca ploua, fie ca e soare, comanda si buna dispozitia sunt in siguranta.

 

 

Gradina Eden

 

Aspectul Gradinei Eden nu se dezice prea mult de numele sau. Fiind amplasata pe Calea Victoriei, pare a fi o oaza de verdeata, de smoothie-uri delicioase si de oameni frumosi, mai ales odata cu venirea caldurii si a primaverii. E timpul sa deschidem sezonul estival alaturi de cei de la Eden, pe 1 mai.

 

 

Gradina OAR

 

Frumusetea Gradinii Verona este cunoscuta de toti bucurestenii si turistii, insa in spatele acesteia se ascunde o alta gradina, mai intima, dar la fel de frumoasa - Gradina OAR. Separeurile ofera sentimentul ca va aflati singuri intr-un loc magic situat in mijlocul capitalei. Nu ezitati sa-i treceti pragul pentru un pahar de vin, inainte de a merge la feluritele evenimente din seara de 1 mai.

Distribuie