• Share

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Therme

10 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Therme

 

Noua atractie a orasului, cel mai mare complex cu apa termala din Europa, Therme, ne asteapta sa intram oricand vrem intr-o stare de vacanta chiar daca afara e foarte frig. Insa, pana reusesti sa ajungi aici, in familie sau cu gasca, Orasul Meu iti spune ce trebuie sa stii despre cel mai hot loc al momentului in Bucuresti.

 

therme1. In sfarsit, exista un loc in care grijile legate de parcare pot disparea. Complexul pune la dispozitie 1800 de locuri si, din momentul in care cobori din masina pana ajungi sa te bucuri efectiv ca esti la Therme, nu vor trece mai mult de 20 de minute.

 

2. Un ceas special va deveni cel mai bun prieten al tau in locatie. Il vei purta si folosi pe post de bratara electronica pentru acces (la boxa din vestiar, de exemplu) dar si pentru plata la bar.

 

3. Inainte de a patrunde in zona piscinelor, dusul este obligatoriu. Nu vei putea face fotografii in incinta, asa ca ar fi mai bine sa-ti lasi mobilul la incarcat in boxele speciale.

 

4. Gratie celor 800.000 de plante din toata lumea (patru continente): 1800 de copaci, 3000 de arbuști, 500 de palmieri, 40.000 de trandafiri, 60.000 de eunimus și alte specii de plante, Therme a devenit cea mai mare gradina botanica din tara.


therme

 

5. Peste tot te asteapta sezlonguri pe care-ti poti lasa prosopul. Atentie insa, daca nu-l folosesti timp de o jumatate de ora, personalul complexului ti-l va lua punandu-l pe cel mai apropiat suport pentru a elibera sezlongul.

 

6. Zona saunelor, Elysium, e personalizata: in cea cu sare, de exemplu, culoarea peretilor se schimba in functie de nuanta data de sursele de iluminat. Tot in aceasta zona, exista un dus in forma de buchet de cale care emite sunete de cascada.

 

7. Perimetrul restaurantului este si el la fel de spectaculos, cu jocuri de lumini si pereti placati cu licheni.

 

therme

 

8. Zona toboganelor, 16 la numar, se numeste Galaxy, cu iesiri separate si programe de muzica si lumini. Tot aici se gaseste si o piscina cu valuri.

 

9. Daca ai chef sa te balacesti toata ziua in piscinele cu apa termala, atunci zona care te intereseaza se numeste The Palm. Apele au o temperatura de plecare de peste 80 de grade, dar in piscine aceasta va ajunge la tine la putin peste 30 de grade.

 

10. Intreaga lista de preturi, defalcata pe zone, precum si tarifele speciale pentru familii, se gaseste aici iar pe pagina lor de Facebook se anunta periodic gradul de ocupare al complexului. Ca idee, in zona The Palm pentru o zi intreaga vei plati 64 de lei.

Distribuie