• Share

5 baruri si restaurante din Bucuresti unde nu se fumeaza

5 baruri si restaurante din Bucuresti unde nu se fumeaza

 

Bucurestiul ramane inca una dintre capitalele-paradis ale fumatorilor, locul in care nu esti nevoit sa iesi dintr-un club, bar sau cafenea pentru a fuma. In ultima vreme, ne bucura totusi aparitia unor cafenele si baruri unde putem respira linistiti si de unde putem iesi fara sa ne usture ochii.


locuri unde nu se fumeaza bucuresti 2015 

 

M60

In curand, cafeneaua din Amzei va implini 1 an – si e la fel de simpatica si de primitoare ca in prima zi. Meniul de mancare s-a diversificat, asa ca, daca nu ati descoperit-o pana acum, e momentul.

 

 

Frudisiac

O atmosfera "curata", data de designul minimalist dar si de faptul ca nu se fumeaza inauntru. Un loc perfect in care puteti merge cu copiii, care vor gasi amenajat propriul lor colt de joaca.

 

 

Bistro 77

In trecere prin zona Polona? Si aici exista o cafenea-ceainarie-restaurant in care va puteti da intalnire cu prietenii fara teama ca veti pleca "parfumati" cu tutun. Si oricum, nu puteti ajunge de la Bistro 77 fara sa incercati cafeaua vampirului - cu ardei iute si scortisoara.

 

 

La Placinte

Iata si un restaurant in care nu se fumeaza – mai precis un lant de restaurante cu specfic culinar moldovenesc. Binecunoscutele deja placinte umplute cu diverse combinati (catofi, ciuperci, branza, mere etc.) se pot savura in liniste, fara „afumare”.

 

 

Casa Satya

Un loc in care preocuparea de baza este sanatatea si in care va puteti bucura de o cina strcuturata dupa principii ayurvedice.

Distribuie