• Share

5 chestii cool de incercat in Bucuresti

5 chestii cool de incercat in Bucuresti

 

Daca te astepti la chestii extraordinare, ai putea sa nu mai citesti urmatorul articol. Totusi, credem ca ar fi indicat sa-i dai o sansa, pentru ca, de cele mai multe ori, exista lucruri simple, dar pline de sens, care ne pot aduce bucurie si pe care, de cele mai multe ori, uitam sa le facem. Sau pe care nu le-am facut niciodata ori de prea putine ori in Bucuresti.

 

delta vacaresti bucuresti

 

Citeste in parc

 

In pauza de pranz, in parc, pe vreme frumoasa – lectura in parc poate fi un eveniment in sine, un moment de calitate petrecut in compania orasului.

 

 

Admira orasul de la inaltime

 

O senzatie unica pe care trebuie sa o experimentam mai des e legata de inaltimi – momentul in care orasul, vazut din perspectiva ne poate ajuta sa ne reconectam cu el. O poti face la Deschis Gastrobar sau la evenimentul Teddy Bear - Last Rooftop of the Summer.

 

 

Mergi pe jos

 

Cea mai practica si mai putin costisitoare forma de miscare, la care se adauga luarea unui puls zilnic al orasului este mersul pe jos. Iar daca vrei sa stii cati pasi ai facut, exista nenumarate aplicatii mobile care iti pot spune asta.

 

 

Noaptea in parc

 

Viziteaza parcurile pe inserat si bucura-te de linistea lor revigoranta.

 

 

Vizita la Delta Vacaresti

 

Ia bicicleta si mergi sa vezi Delta Vacaresti, acest triumf – miracol al naturii care creste nestingherita in mijlocul betoanelor.

Distribuie