• Share

5 motive sa te apuci serios de inot in aceasta vara: cele mai colorate Aqua Park-uri din Bucuresti si din tara

5 motive sa te apuci serios de inot in aceasta vara: cele mai colorate Aqua Park-uri din Bucuresti si din tara

 

Stiai ca aqua park-urile sunt unele dintre cele mai populare evadari urbane? Suntem atrasi de apa, joc si soare, pe care le vrem aproape mereu, nu numai in vacanta, la mare. Asa ca, daca nu esti mare maestra/maestru intr-ale apei, in vara asta sigur inveti... sa te balacesti si sa te simti bine. Unde? In cele mai colorate aqua park-uri din Bucuresti si din tara.

 

 

aqua park-uri romania 2014 

 

 

Aqua e magica la Mamaia

 

Aqua Magic a fost primul parc acvatic din tara si are inca fanii lui, pentru ca atunci cand ajungem la mare, merge si o variatiune pe aceeasi tema. Principalele atractii? Tobogane inalte si raul de aproape 400 de metri.

 

Tarifele acestui sezon sunt: intre 40 si 70 lei/adulti si 20 - 30 lei/copii, pentru o zi petrecuta la Aqua Magic.

 

 

Paradis acvatic la Brasov

 

De la mare trecem direct la munte si sa nu aveti senzatia ca nu putem intra la apa daca vedem piscuri in zare. Paradisul acvatic din Brasov s-ar putea sa va uimeasca cu cei 12.000 de mp de apa si distractie estivala pusi la dispozitie. Va puteti bucura de: tobogane cu apă, sauna, grotă de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei pe nisip, restaurant şi terase.

 

Un abonament de 15 intrari costa 650 lei/adult si intre 250 si 390 lei/copil.

 

 

Nu mai mergem la bai, mergem la aqua park

 

In buna traditie a imbaierilor pe care le ofera zona, Baile Felix ofera acum si un aqua park in cadrul Hotelului President. Exista 5 piscine exterioare, tobogan interior si exterior, sauna turceasca, zona de biliard, snooker, sala de squash etc.

 

Pentru 3 ore adultii vor plati 30 lei, iar copiii pana la 14 ani, 12 lei.

 

 

 divertiland 2014

 

 

Mai diverti decat Divertiland nu se poate

 

Si ce daca nu stai in Militari? Nu e un motiv care sa te tina departe de racoarea si distractia unei zile petrecute la Divertiland. Zona de parc acvatic se numeste La Plaja Acua Park. Grabeste-te sa le oferi copiilor o zi de distractie - au intrare gratuita pana la final de iunie. Pretul biletelor pentru o zi variaza intre 50 si 70 lei. 

 

 

Distractie la Otopeni

 

Water Park-ul de la Otopeni se poate transforma in destinatia ideala a unei zile calduroase: oaza de racoare atat de aproape de casa. Tobogane de mare viteza, spatii de joaca pentru copii, restaurant si cafenea - le vei gasi pe toate aici. Tarfele sunt, dupa cum urmeaza: adulti, intre 30 si 50 lei, copii, intre 15 si 25 lei.

Distribuie