• Share

Activitati primavaratice in Bucuresti

Activitati primavaratice in Bucuresti

 

Vremea asta nehotarata te face sa te intrebi daca a venit primavara? Ei bine, nici noi nu stim exact, dar promisiunile meteorologice ne dau mari sperante pentru perioada urmatoare. Asa ca ne-am gandit sa te indrumam catre cele mai tari activitati pe care le poti face in primavara lui 2016. Mai ales daca esti dornic de o aventura urbana prin capitala. Si daca iti place sa combini recomandarile noastre cu ideile tale, poate ne spui si noua ce mai faci prin oras cand incepe sa se incalzeasca.

 

 

picnic trasee bicicleta Bucuresti

 

 

Trasee pentru bicicleta

 

Padurea Baneasa

 

Ce alt anotimp crezi ca e mai potrivit pentru o plimbare cu bicicleta? Suntem de parere ca primavara pe bicicleta este perfecta, doar ca parcurile incep deja sa se aglomereze. Asa ca mergem pe varianta alternativa, care ne stimuleaza si nivelul adrenalinei ceva mai mult, adica Padurea Baneasa.

 

 

Prin Bucurestiul gol, noaptea

 

Te-ai saturat sa te claxoneze toti soferii grabiti in timpul zilei? Chiar daca inca este destul de frig, daca iti iei mai multe foi de ceapa pe tine, cam ca Baba Dochia, vei reusi sa vezi orasul sub o alta fatada in timpul noptii, pe bicicleta.

 

 

Locatii tari pentru picnicuri

 

Insula din Parcul Tineretului

 

Daca spuneam ca este prea aglomerat in parcuri pentru biciclete, asta nu inseamna ca nu iti poti lua 1-2 sandvisuri la tine si sa faci un picnic cand sar putin temperaturile in termometre. Si ca sa simta iubita ta ca ti-ai dat putin mai mult interesul si ca nu ai dus-o chiar in cel mai apropiat parc de casa, ce-ar fi sa incercati insula din Parcul Tineretului?

 

 

Gradina Botanica

 

Dupa ce iarna evitam destul de mult sa mergem la Gradina Botanica din capitala, nu de alta, dar nu prea am avea ce sa vedem, este momentul sa o reincludem pe lista noastra de locatii perfecte pentru picnic. Iar programul gradinii s-a prelungit, fiind deschisa intre orele 8:00 si 20:00. Pretul intrarii variaza intre 1 si 5 lei, in functie de ce vrei sa vizitezi.

Distribuie