• Share

Anti Valentine’s Day – ce petreceri ne ajuta sa evitam Ziua Indragostitilor?

Anti Valentine’s Day – ce petreceri ne ajuta sa evitam Ziua Indragostitilor?

 

Nu zic ca ai fi anti iubire, dar poate ca imprumutatul sarbatorilor de la americani nu este chiar una dintre pasiunile tale. Mai ales cand vine vorba de Valentine's Day si orasul devine dintr-o data mult prea aglomerat, iar baloanele cu inimioare par a pluti la orice colt de strada. Si pentru ca nu sunt prea multi care impartasesc aceasta gandire anti Valentine's Day, evenimentele din capitala sunt in mare parte dedicate Zilei Indragostitilor. Insa noi iti recomandam trei petreceri special concepute pentru spiritul tau carcotas. Asta in cazul in care iubitul / iubita nu te convinge sa optezi pentru partea siropoasa a weekend-ului care vine, iar inspiratia romantica o gasesti aici.

 

 

anti-valentine's day petreceri 2016

 

 

Anti-Valentine's Party (13 februarie)

 

Club Fabrica pare locul perfect pentru a sarbatori o zi Anti Valentine's Day. Nu stiu daca este de la evenimentele organizate acolo de obicei sau de la traditia cu care ne-au obisnuit in fiecare an de 14 februarie, insa Pistol cu capse, Niste Baieti si Gray Matters promit sa creeze atmosfera perfecta pentru un party si atat, fara inimioare. Pretul distractiei pentru aceasta seara este de 30 lei.

 

 

Anti Valentine's Day cu Tapinarii (13 februarie)

 

Club A nu ne dezamageste nici in acest an, programand concertul Tapinarii Anti Valentine's Day pe 13 februarie. Pornind de la ideea ca sarbatoarea de pe 14 februarie va sufoca televizoarele, precum si selfie-urile de pe Internet, va dam intalnire in oras. Intrarea pentru aceasta seara este 10 lei.

 

 

Anti Valentine's Day Party (13 februarie)

 

Sa presupunem ca esti sambata seara in Centrul Vechi al capitalei, iar peste tot unde te uiti rasuna petrecerile dedicate Zilei Indragostitilor. Nu vrei sa te intorci prea devreme acasa, dar cumva trebuie sa scapi de iubaretii din jur. Expat Pub s-a gandit deja la aceste detalii si a organizat un eveniment special pentru tine. Mai multe detalii privind rezervarile si distractia de sambata aici.

Distribuie