• Share

Avanpremierele saptamanii 27 iunie - 1 iulie

Avanpremierele saptamanii 27 iunie - 1 iulie

 

Saptamana asta am decis ca mergi la film. Ai de ales dintre comedie pura, drama sau thriller.

Dwayne Johnson si Kevin Hart sunt Agenti aproape secreti. Fosti colegi de liceu, ai crede ca Dwayne e cel mai tare din campus, iar Hart probabil baiatul de care toti fac misto. Uite ca regizorul Rawson Marshall Thurber are un simt al umorului genial si a inversat rolurile.

Kevin e vedeta colegiului, supranumit Golden Jet, iar Johnson e Robbie. Un tip durduliu, care face mereu dus la scoala si pe care mai toti il iau peste picior.

Dupa o scena umilitoare, care se petrece la sfarsitul clasei a XII-a, isi schimba numele in Bob Stone. Soarta celor doi e intortocheata, astfel incat unul ajunge contabil si altul agent CIA. Cum se intalnesc din nou si prin ce aventuri trec, o sa vezi printre lacrimi de ras la cinema.

 

Foto: Central Intelligence FB.

 

Traind printre demoni 2 ti-i aduce iar pe Vera Farmiga si Patrick Wilson. E un film care aminteste de „Exorcizarea lui Emily Rose”. Stii la ce ne referim daca iti iei doza de adrenalina din scene cu impact puternic emotional, cum ar zice doamna de la TV. Sotii Warren investigheaza o familie cu patru copii din nordul Londrei, in care spiritele malefice isi fac de cap. Insa, se pare ca preferata lor este fetita familiei, pe care o chinuie atat de rau incat si specialistii intr-ale bantuielii mai au putin si-si dau demisia.

Daca esti curios cum s-au filmat scenele, vezi mai jos.

 

 

Il mai stii pe Paul Dedalus? Poate din lungmetrajul „Comment je me suis disputé... (ma vie sexuelle)” din ’96, care a fost proiectat si la Cannes. Regizorul Arnaud Desplechin a facut si continuarea, Trei amintiri din tinerete. Acum gasesti un antropolog de 40 de ani care vine in Franta si descopera ca nu poate intra-n tara pentru ca exista o problema legata de nume, desigur. Cat timp asteapta isi aminteste cum si-a petrecut adolescenta si in special, ce anume l-a marcat in aceasta perioada. Pe scurt, intri-n viata unui adolescent francez si-ai sansa sa vezi si cum a ajuns in viata.

 

Foto: cinemagia.ro.

Distribuie