• Share

Avanpremierele saptamanii 4 - 8 iulie

Avanpremierele saptamanii 4 - 8 iulie

 

Ideile ciudate, duse la extrem, si cele mega uzitate, dar c-o interpretare putin sucita, isi gasesc locul in cinema saptamana aceasta.

 

Si astfel, extrem de cunoscutul Tarzan apare sub o noua forma intr-un alt lungmetraj, Legenda lui Tarzan. Mai putin pentru copii, mai mult pentru adulti.

 

Foto: Legend of Tarzan FB.

 

Povestea nu incepe, cum te-ai fi asteptat, cu redarea copilariei acestuia. Vezi doar cateva momente, aceleasi in care baiatul este salvat de maimute. Acum, copilul junglei devine adult si-o are drept sotie pe Jane, desigur. Au trecut vreo trei ani de cand a descoperit civilizatia si-a lasat Africa in urma.

Se pare ca n-a avut inca suficient timp sa invete ca oamenii sunt rai si razbunatori, iar capitanul Leon profita de chestiune, intru ducerea la buna indeplinire a planului malitios.

Dar au uitat ca totusi unul e Tarzan, prietenul animalelor.

 

Pentru o portie zdravana de ras, din cea in care te tii cu mainile de burta, mergi la Partenere pentru Mike si Dave aka Adam Devine si Zac Efron.

Fratii Stangle dau anunt ca isi cauta partenere respectabile pentru nunta surorii lor. Si nu la ziar, ci in media, sa afle tot omul. Te intrebi care e motivul pentru care se ia aceasta decizie unanima de familie? Petrecerile anterioare, la care acestia se prezinta neinsotiti si fac ravagii.

Apeleaza la Craiglist, intreprind un intreg proces de selectie, insa nimic.

Dar cum destinul le este prielnic sau cel putin asa pare, doua fete, aproape decente, Tatiana si Alice, decid ca nu trebuie sa rateze o excursie in Hawaii, mai ales cand baietii au grija de toate cheltuielile. Asa ca-si fac aparitia in peisaj. Cum se sfarseste toata treaba asta, nici noi nu stim.

 

 

Bine, bine. Dar unde-s ideile ciudate de la inceput?

Se aduna toate in cel de-al treilea film din seria Noaptea Judecatii. Alegerile. Da, acea noapte in care anarhia e permisa si chiar incurajata. Inclusiv crima, care pare a fi de departe cea mai preferata. Si cine se razvrateste are parte de cele mai ingrozitoare practici, clar. Doar ca incep sa-si puna intrebari chiar „Parintii Fondatori” care vad ca devin si ei target-ul acestei miscari. Cum ce nu ne place schimbam, asta se incearca si aici. Ce nu stim, in schimb, e daca se reuseste.

 

Distribuie