• Share

Avanpremierele saptamanii 8 - 12 august

Avanpremierele saptamanii 8 - 12 august

 

Nu stinge lumina Cu orice pret

 

Fii sincer cu tine insati/insuti si accepta faptul ca esti dependent(a) de filme bune. Noi te intelegem, te acceptam asa cum esti si chiar te sustinem, cu avanpremiere noi in fiecare saptamana. Iar acum le-a venit randul lui „Cu orice pret” si „Nu stinge lumina”.

 

Avanpremierele saptamanii 8 - 12 august

Foto: cinemagia.ro

 

Cu orice pret ti-i aduce pe Jeff Bridges, Chris Pine si Ben Foster intr-o drama a doi frati. Unul fost puscarias si altul un tata divortat. Nu le trebuie mult pana sa puna la cale un plan nu prea ortodox cand afla ca banca lichideaza ferma familiei. Cu o mama bolnava, incep sa jefuiasca banca in cauza, poate poate rascumpara afacerea.

Sunt doua posibilitati: ori reusesc ce-si propun, ori sunt prinsi de batranul politist care ia ultimul caz, inainte sa se pensioneze.

Ne place intriga, actiunea western si nu negam nici faptul ca ne cam place de frumuselul Chris Pine.

 

 

Nu stinge lumina e o productie Warner Bros, care-ti exploreaza toate fricile pe care le-ai avut in copilarie sau pe care inca le ai. Iar daca teama de intuneric e una din ele, cu atat mai mult.

Rebecca insa, incearca sa scape de ele, mai ales ca nu stie foarte clar ce a fost real si ce nu. Isi da seama mai tarziu, cand vede ca fratele ei experimenteaza aceleasi stari ca si ea. Vrea sa afle mai mult si intelege ca o entitate demonica este prezenta peste tot unde e si mama lor. Ii afla povestea, fara sa stie exact ce ii asteapta.

Nu mai e nevoie sa-ti spunem de scenele mai mult decat horror si sa-ti iei un partener de nadejde, a carui mana sa-ti fie la dispozitie in caz de trairi extreme.

 

Avanpremierele saptamanii 8 - 12 august

Distribuie