• Share

Cand nu mai ai chef de iesit din casa...

Cand nu mai ai chef de iesit din casa...

 

Ce faci cand nu mai ai chef sa iesi din casa? Poti pleca intr-o vacanta, poti dormi pe saturate sau poti citi un articol care sa-ti redea pofta de a iesi in oras. Cum in prezent ne aflam in cea din urma categorie, iata cateva motive sa te scuturi rapid de letargie.

 


orasul meu bucuresti 2016 


Cel mai important motiv este ca primavara se numara terasele. Dupa care urmeaza, inevitabil, gradinile frumoase, ascunse, pline de umbra si racoare. Probabil ai vazut deja, dar iti reamintim si ca nimic nu se compara cu mirosul pomilor infloriti primava in Bucuresti.
Curtile-terasele noastre preferate: Lokal, Energiea, Simbio

 

N-am vrut sa incepem cu asta, dar e cazul sa stii ca probabil ai nevoie de o cura de vitamine. Care pot fi in mod inedit imbinate cu iesitul in oras gratie fresh-urilor si smoothie-urilor delicioase.
Preferatele noastre: Ota, Gradina Eden


Daca nu te-ai relaxat suficient poate e momentul sa mergi sa-ti iei niste ceaiuri bune. Dar inainte de a ajunge acolo, nu strica o tura printr-un parc. Cu o carte sau fara, o plimbare pe sub pomii infloriti se poate face in multe dintre cartierele si parcurile orasului.
Ne place sa ne plimbam prin: Cismigiu, Ioanid, Herastrau

 

Revenind la ceaiuri, exista adevarate universuri care abia asteapta sa fie descoperite. Indiferent daca vorbim despre ceainarii sau magazine de ceai, locuri sunt destule.
Preferatele noastre: Demmers TeeHaus, Infinitea, Camera din fata

Distribuie