• Share

Case de amanet si exchange deschise non-stop in Bucuresti

Case de amanet si exchange deschise non-stop in Bucuresti

 

Nu spunem ca este o situatie frecventa, insa ti s-a intamplat cu siguranta macar o data sa vrei sa schimbi bani noaptea sau intr-o duminica seara si sa nu gasesti un exchange deschis non-stop. Ca sa nu mai amintim de turistii carora le aterizeaza avionul intr-un interval orar in care majoritatea locatiilor din capitala sunt inchise. De aceea, ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si sa iti facem o lista cu exchange-urile deschise non-stop din capitala. Ba mai mult, gandindu-ne la stofa de negociator a unora dintre voi, am pus pe lista si cateva case de amanet deschise 24/7.

 

 

amanet schimb valutar Bucuresti

 

 

Exchange - Nicolae Balcescu

 

Centrul Vechi inseamna viata de noapte in capitala. Te duci intr-un club din zona cu prietenii petrecareti, iti plimbi amicii straini prin oras sau doar ai iesit la o plimbare si vrei sa schimbi niste bani, casa de schimb valutar de pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 16 este la dispozitia ta non-stop.

 

 

Exchange - Gara de Nord

 

Toate drumurile duc la Gara de Nord. Ei bine, nu chiar toate, dar este locul perfect pentru o casa de schimb valutar deschisa non-stop. In Piata Garii de Nord nr. 1-3, este locul in care poti schimba ce valute doresti, la un curs valutar care nu te va face sa te gandesti de doua ori inainte. Iar dupa asta, poti merge sa te rasfeti cu un sendvis cald in gara, cat astepti trenul.

 

 

Exchange - Bavaria Eurosafe

 

Daca te afli mai departe de centrul capitalei, mai exact pe langa statia de metrou Gorjului, te anuntam ca nu trebuie sa mergi prea departe pentru a schimba bani. Pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 65, casa de schimb valutar Bavaria Eurosafe iti vine in ajutor la orice ora ai nevoie.

 

 

Amanet Non-Stop

 

Iei salariul putin mai tarziu decat ai vrea, insa ai nevoie de cativa bani rapizi pentru o iesire cu cei dragi? Nu, nu este o reclama la cum sa faci bani rapizi, ci vrem sa iti spunem unde gasesti un amanet deschis non-stop in capitala. Pe bulevardul I.C.Bratianu nr. 38-40, este asteptat cu ce obiecte doresti si cu spiritul de negociator la purtator.

 

 

Cashbook Amanet

 

Undeva pe langa Piata Iancului, pe strada Constantin Zlatescu nr. 35, se afla serviciile complexe perfecte pentru cei care vor sa amaneteze ceva. Cu un program non-stop, cei de la Cashbook Amanet sunt de parere ca flexibilitatea si adaptarea constanta la cerintele pietei sunt atuurile care te vor convinge sa le faci o vizita. Si nevoia de bani, bineinteles.

Distribuie