• Share

Cazare la buget redus in Bucuresti: cele mai hip si prietenoase hosteluri

Cazare la buget redus in Bucuresti: cele mai hip si prietenoase hosteluri

 

Cand locuiesti intr-un oras esti intr-o permanenta descoperire. Ii afli cele mai bune restaurante, ii poti aprecia cele mai de valoare muzee, dar, in general, nu stii mare lucru despre hostelurile sale. Pentru ca, esti din Bucuresti si, nu-i asa, nu ai nevoie. Tineri cu rucsac in spate, turisti de-o saptamana, oameni care vin cu treaba in capitala si stau o noapte-doua se numara printre cei care se gandesc si la varianta unui hostel cand au nevoie sa stea in oras; sa descoperim care ar fi cele mai atractive posibilitati de cazare in hostelurile bucurestene.

 

 

Umbrella Hostel

 

umbrella hostel bucuresti 2013

 

 

Un hostel cochet situat intr-o casa veche din Piata Amzei, nu suna rau, nu-i asa? Plus o curte interioara cu mese si banci, de stat la taifas. Desenele de pe pereti o sa vi se para extrem de prietenoase, la fel si amenajarea spatiului. Exista atat camere duble (130-150 lei/noapte), dar si dormitoare de cate 4 (55 lei/pat) si 8 (45 lei/pat) locuri, pentru gasti de preieteni veniti sa ne descopere Bucurestiul. In general, baile sunt la comun.

 

 

The Funky Chicken

 

funky chicken hostel bucuresti

 

 

Nu ne indepartam de zona centrala a orasului si ne oprim pe strada Gen. Berthelot la numarul 63 unde exista un hostel de unde regulile stupide au fost alungate. La The Funky Chicken va puteti caza in camere single sau intr-una cu 8 paturi (37.39/pat). Pentru fanii gatitului acasa, exista si o bucatarie complet echipata.

 

 

The Cozyness Downtown Hostel

 

cozyness downtown hostel bucuresti

 

 

Deja doua avantaje dintr-un foc: e prietenos si e aproape de parcul Tineretului. La ce va puteti astepta? 12 paturi, biciclete de inchiriat gratis si o terasa la etajul 6. Pretul pentru un loc intr-o camera de 4 sau 6 locuri poate varia intre 19 si 45 lei.

 

 

Friends Hostel

 

friends hostel bucuresti

 

 

Daca nu va e teama sa va indepartati putin de centru si va plac casele cu personalitate, in zona Garii de Nord exista Friends Hostel. Curiozitate legata de preturi? Ei bine, pentru un pat intr-o camera de 6-8 paturi, veti plati intre 35-50 lei (in functie de sezon).

 

 

Doors Hostel

 

doors hostel bucuresti

 

 

Pe lista celor mai bine cotate hosteluri din Bucuresti se afla si Doors Hostel (in apropierea Parcului Carol), unde veti avea surpriza sa descoperiti o mare gradina cu hamace si perne si va puteti astepta la multe seri artistice. Un pat intr-o camera de 8 costa 35 lei, iar intr-una de 4 persoane 50 lei.

Distribuie