• Share

Ce altceva sa facem in capitala cand e frig?

Ce altceva sa facem in capitala cand e frig?

 

Nu e exclus scenariul in care ajungi acasa vineri seara dupa munca si chiar nu ai chef de vreo petrecere in oras. Stiu, ai avut o saptamana grea, deadline-urile parca sunt din ce in ce mai apropiate, iar timpul liber pare sa dispara din agenda ta pe 2016. Dar nu orice iesire in oras trebuie neaparat sa-ti suscite capacitatea de interactiune sau personalitatea dansanta care iese la iveala la sfarsit de saptamana. Asa ca ti-am pregatit cateva activitati alternative la petreceri, cat inca mai este frig in capitala.

 

 

frig capitala Bucuresti 2016

 

 

Distractia complementara de la patinoar

 

Cate o tranta pe gheata este mai placuta atunci cand esti la patinoar, fata de strazile oglinda ale capitalei. Durerea este aceeasi, dar o poti trata cu rasetele prietenilor si cu o cana cu vin fiert aromat. Iar daca esti deja priceput in ale patinajului, lista aceasta cu patinoarele din capitala o sa te ajute sa nu ratezi nicio ocazie sa faci putina miscare.

 

 

Bauturi calde aromate in Bucuresti

 

Ca sa nu zici ca te-am amagit cu plimbarile si trucurile pe gheata, te invatam si cum sa-ti dezgheti nasul dupa putina zbenguiala pe afara. Licoarea magica a lui Bachus se regaseste in locatii tari din capitala, care au invatat sa o combine cu felurite arome - de gutui, cuisoare, scortisoara si portocale. Pe langa vinul fiert, selfie-urile cu mainile pe o cana de cafea, cacao cu lapte sau grog sunt raspandite peste tot. Fii si tu in trend.

 

 

Jocuri pentru cei mari

 

Spiritul ludic nu dispare nici cand inaintam in varsta. Acestea fiind zise, de multe ori vei ajunge sa cauti locurile din capitala in care se joaca boardgames sau se evita cotidianul in binecunoscutele escape rooms, mai degraba decat o petrecere care tine pana in zori. Nu poti sa le ai pe toate mereu, nu? Pe partea de boardgames it propunem locatii precum Lente & sotron, Journey Pub si ARIA Cafe. Camerele cu mistere au aparut ca ciupercile dupa ploaie, deci oferta este cu mult mai mare decat te-ai astepta. Cu toate acestea, poti incerca rezolvarea misterelor de la Locked In, Escape Experience si Escape Rooms.

 

 

Un altfel de teatru

 

Teatrul in spatii neconventionale sau adaptat dupa timpurile in care traim incepe sa aiba o popularitate crescuta printre toti cei care vor sa fie hip, dar sa se si cultive altfel. In Culise ne pune la dispozitie piese de teatru cu teme tabu, precum si actori care stiu mereu cum sa te convinga sa revii in fata scenei. Cu toate ca Point abia a aparut in viata bucuresteana, noi l-am trecut in agenda din acest an, sperand sa readuca in atentia publicului problemele actuale prin manifestari artistice cu talc.

Distribuie