• Share

Ce faci intr-o zi ploioasa?

Ce faci intr-o zi ploioasa?

 

In ultimele zile, vremea ne da impresia ca suntem in octombrie si nu la sfarsit de mai. Cu ploi, tunete si fulgere, nici nu-ti mai vine sa iesi din casa. Te duci la job ca trebuie, facturile ai rezolvat ca sunt aplicatii de toate, pentru toti. Si daca vrei sa te distrezi? Ai varianta americanului „dancing in the rain” sau poti alege:

 

Foto: flickr; Foto - Susanne Nilsson.

 

Iti iei iubitul/iubita/prietenii si mergi la Piscina Urbana. O camera de 40 mp si 100.000 de bile din plastic albe in care te scufunzi, faci tumbe, alergi, razi. Asadar energie cat cuprinde. Daca te pricepi la fotografii, sa stii ca-ti ies unele numai bune de defilat pe Facebook cu ele. Costuri? Happy Pack One 4+1 - 120 Lei/60 min, Happy Pack Two 6+2 - 180Lei/60 min sau Let’s go Pack - 30 Lei/60 min. Rezervari si alte informatii aici.

 

Foto: piscinaurbana.ro.

 

Despre Therme e imposibil sa nu fi auzit. Aici e vara mereu. Temperatura apei: 33 de grade Celsius, cea a aerului: 29 - 30 de grade Celsius. 8 piscine si 16 tobogane. Cea mai mare Gradina Botanica din Romania. 500 de palmieri din 800.000 de plante.

Ai trei zone: Elysium, cu saune tematice si piscina panoramica cu seleniu; The Palm cu palmieri, jacuzzi si piscine; Galaxy, destinata familiei cu tobogane interioare si piscina cu valuri. Rasfat, nu gluma.

In plus, ai telescoape pentru observatii astronomice si alte workshop-uri stiintifice cu Academia Stiinta si Tehnica. Tarifele le gasesti aici.

 

Foto: Therme Bucuresti FB.

 

Daca ai decis ca stai acasa, cheama niste prieteni in vizita. Jucati Monoploy sau alte chestii, chiar karaoke pana cand disperi vecinii si-ti bat in usa sa incetezi. Iti mai poti face curaj sa mergi la sala. Putina dopamina nu strica, mai ales in zile ca astea. Sau ai YouTube cu o varietate de exercitii demne de luat in seama. Fa-ti popcorn si uita-te la serialul tau preferat, fa shopping online, dar ai grija sa nu ramai falit pana la urmatorul salariu. In caz contrar, un ceai fierbinte si o portie zdravana de somn e cel mai bun remediu.

Te asteapta:

 

Distribuie