• Share

Ce grupa de sange ai? Ca sa stiu la ce pizzerie din oras te scot...

Ce grupa de sange ai? Ca sa stiu la ce pizzerie din oras te scot...

 

Stiati sau nu, una dintre cele mai populare replici de agatat prin cluburile din Bucuresti, la ora actuala, nu mai are legatura cu zodiile, ci cu grupa de sange. Deci, ce grupa de sange ai, ca sa stiu la ce... pizzerie te scot. Dupa ce te conving sa-mi dai numarul de telefon.

 

 

pizza bucuresti 2014 pizzerie grupa de sange

 

 

O pizza cu de toate pentru grupa 0

 

Stim ca celor cu grupa de sange 0 le place universalitatea si ca sunt firi generoase, fiind donatori universali. Ii vom trimite deci la pizzeria tuturor posibilitatilor, Pizza Hut si nici nu-i vom considera fitosi daca vor merge la Universitate sau la Romana. Facem pariu ca vor pune ochii pe blatul pufos, iar studentii din grupa lui 0 vor fi fericiti sa afle si de meniurile la 8,5 lei.

 

Si pentru ca ni se pare cea mai clasica si mai echilibrata grupa de sange, credem ca va inota cu pofta si prin meniul de la Trenta Pizza.

 

Sunt tentati sa plece acasa cu: grupele A si B 

 

 

Grupa A: si un sos picant, sa tin tantarii departe...

 

Firi sensibile si artistice, cei din grupa A au probabil sangele mai dulce, din ce moment ce pana si tantarii le fac curte. Pentru a fi impresionati, ar merita o seara romantica si retro deopotriva la Pizzeria Interbellico, un loc cochet si intim, specializat in bucataria italiana.

 

Iar pentru momentele de lene la domiciliu, isi vor comanda oferta 3 + 1 gratis de la Fabio. Cu blat integral, desigur.

 

Sunt tentati sa plece acasa cu: grupele 0 si AB

 

 

Cine-a pus pizzeria in drum... se gandea la grupa B

 

Nu va fi socant pentru cei cu grupa de sange B sa afle ca sunt considerati grupa betivilor, ceea ce ne mira la cat de rationali si analitici ii stim. Pentru seri cu pizza si depanat amintiri le scoatem in drum Pizzeria Colloseum, cu pizza rumenita in cuptor cu lemne si nu oricum, ci pe Calea Victoriei.

 

Iar pentru momentele de depresie langa sticla de rom de acasa, merge si o pizza vegetariana comandata de la Gambino's.

 

Sunt tentati sa plece acasa cu: grupele A si AB

 

 

Grupa AB: Alo, da, doua cu blat subtire, pe adresa obisnuita: Spitalul 9...

 

Mai mult ca sigur reputatia de nebunie a celor din grupa AB provine din invidia cuiva apropo de personalitatea lor complexa . Firi duale, ce-i drept, si cam nehotarate, vor manca multa pizza pana sa descopere pizzeria preferata. Ii vom intalni ba la mall, la Pizza Amore, inaintea unui film, ba jucand sah prin meniul de la Domino's Pizza

 

Sunt tentati sa plece acasa cu: toata lumea, nu fac discriminari de grupa de sange

 

 

P.S.: Daca nu ati aflat inca ce grupa de sange aveti, la urmatoarele analize medicale ar fi bine s-o faceti. Poate fi vital, in caz de accident. 

Distribuie