• Share

Ce limba straina invatam in aceasta toamna?

Ce limba straina invatam in aceasta toamna?

 

A invata o limba straina este, simbolic vorbind, un act prin care ne apropiem intim de o alta civilizatie si cultura. Si, pentru ca toamna e aici, iar scoala a inceput, n-ar strica sa aflam ce limbi straine putem invata si unde.

 

institutul francez bucuresti 

 

Franceza la Institutul Francez

Chiar daca nu mai are puterea de altadata, franceza ramane una dintre cele mai sarmante limbi straine. La Institulul francez tocmai a inceput o sesiune extensiva de cursuri - 10 octombrie – 8 decembrie, franceza generala. Un modul de 48 de ore variaza intre 850 si 1050 de lei.

 

 

Germana la Casa Schiller

Initierea in limba lui germana se poate face la Casa Schiller. Grupele de incepatori se pot forma oricand. Cursurile se tin si in weekend, iar modului de 11-12 saptamani de curs costa intre 910 si 1020 de lei.

 

 

Spaniola la Institutul Cervantes

Pe la Cervantes trec, se pare, aproximativ 200.000 de elevi pe an. Sunt foarte activi pe partea de evenimente culturale, iar pentru toamna 2015 propun un orar de 40 de ore cu preturi cuprinse intre 765 si 890 de lei.

 

 

Portugheza la Ambasada Braziliei

Cei de la Ambasada Braziliei organizeaza periodic cursuri gratuite de portugheza, iar pentru a afla din timp ce si cum, va sfatuim sa le urmariti pagina de Facebook.

Distribuie