• Share

Ce poti face cand iesi cu parintii in oras

Ce poti face cand iesi cu parintii in oras

 

De cand n-ai mai iesit cu parintii in oras? Oricat de ciudat ar parea pentru unii, ori de firesc pentru altii, poate fi o buna ocazie de a petrece momente frumoase impreuna.

 

divan bucuresti

Un picnic in parc
Lucrurile simple sunt adesea cel mai la indemana, dar, din pacate si cele mai pierdute din vedere. O patura in carouri si un cos cu provizii, un pachet de carti sau table – e atat de simplu sa petreci o dupa-amiaza frumoasa in oras cu parintii. In Herastrau sau in Carol.

 

 

La restaurant
O masa buna si o discutie la restaurant – iata o solutie clasia si eleganta deopotriva de a petrece timp cu parintii in oras. Ii poti invita la Trattoria Verdi, la Divan in Floreasca sau chiar la Caru’ cu Bere.

 

 

Ce film vedem azi?
Iti mai amintesti de momentele in care parintii te duceau la film duminica la matineu? A venit vremea sa alegi tu film simpatic pentru ei sa le lansezi o invitatie la cinema. Iar daca nu sunt tocmai prieteni cu mall-ul profita de timpul frumos si scoate-i la un film in aer liber, spre exemplu la Gradina Floreasca.

 

 

Turul Bucurestiului
Din seria lucrurilor inedite de bifat in oras cu parintii, sugeram o tura cu autobuzul turistic, chiar daca sunteti din Bucuresti. E o alta modalitate de a redescoperi orasul de la inaltime. Tariful „Bucharest City Tour” este de 25 lei.

Distribuie