• Share

Cea mai buna pizza din Bucuresti: unde o mancam

Cea mai buna pizza din Bucuresti: unde o mancam

 

Sunt voci care spun ca pizza de la Bucuresti nu e la fel precum cea din Italia, iar altora le place cea de aici. Dincolo de preferinte, exista cateva locuri in oras unde putem manca o pizza pe cinste.pizza bucuresti

 

Fabrica


Departe de a fi o pizzerie clasica, Fabrica va va surpride cu un meniu de pizza pe cat de generos, pe atat de avantajos ca pret. Cea mai scumpa pizza costa 21 lei, iar recomandarea nostra ar fi cea cu prosciutto si ruccola.

 

 

Gambino’s Family Restaurant

 

La Gambino’s, in Rosetti, veti descoperi un mic restaurant linistit de cartier, unde va recomandam sa incercati pizza vegetariana (20 lei). Fac si livrari acasa.

 

 

Cuptorul cu lemne


Una dintre cele mai vechi restaurante de inspiratie italiana, Cuptorul cu lemne se distinge prin varietate si inedit. Acestea fiind spuse, cum vi se pare o pizza burger de vita su una cu creveti? (20-25 de lei)

 

 

Trattoria Verdi


O plimbare in zona aviatorilor se poate incheia cu o pizza gustoasa la Trattoria Verdi. Sugestia noastra: Quattro Formaggi (25 lei).

 

 

Alt Shift


La Alt Shift pare-se ca se gaseste o pizza buna dupa 11 noaptea (cu exceptia zilelor de luni). V-o recomandam pe cea cu prosciutto, rucola si parmezan (34 lei).

Distribuie