• Share

Cele mai asteptate filme ale anului 2015 (part 1)

Cele mai asteptate filme ale anului 2015 (part 1)

 

Anul 2015 va fi unul important pentru cinefili, din perspectiva celor mai asteptate filme. Vom avea parte de continuari ale seriilor pe care le-am indragit in decursul ultimilor ani, de ecranizari ale unor bestselleruri, dar si de transpunerea pe marile ecrane a lumii benzilor desenate. Animatiile nu se vor lasa nici ele asteptate, iar bugetele pentru efecte speciale vor transforma peliculele mult asteptate in spectacole eye candy. Iata ghidul complet al celor mai asteptate filme ale anului 2015!

 

 

asteptate filme 2015

 

 

Fifty Shades of Grey (13 februarie)Drama/Romance

 

Fifty Shades of Grey este ecranizarea bestseller-ului omonim (semnat E. L. James), care a fost tradus in peste 50 de limbi de cand a aparut. Distributia aleasa cu atentie, printre care Jamie DornanDakota Johnson si Jennifer Ehle, aduce la viata povestea studentei la litere, Anastasia Steele, care se schimba complet atunci cand il cunoaste pe tanarul antreprenor miliard, Christian Grey.

 

 

 

Mortdecai (20 februarie) - Actiune/Comedie

 

Mortdecai ne prezinta povestea unui dealer de arta, jucat de Johnny Depp. Filmul constituie ecranizarea celui al patrulea roman din seria scrisa de Kyril Bonfiglioli. In cautarea unui tablou furat, se implica si personajele jucate de Gwyneth Paltrow si Ewan McGregor.

 

 

 

Avengers: Age of Ultron (1 mai) - Actiune/Aventura/Fantezie

 

Filmul de actiune cu cele mai mari incasari din ultimii ani revine in 2015 cu un nou episod din povestea care va reuni directorul Joss Whedon cu o distributie de 5 stele. Filmele cu supereroi au fost la mare cautare in ultima perioada, iar Marvel continua aducerea personajelor sale pe marele ecran. Fanii benzilor desenate ii vor vedea pe Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson in roluri precum Scarlet Witch, Ant Man, Wasp si Doctor Strange.

 

 

 

Mad Max: Fury Road (15 mai) - Actiune/Aventura/Thriller

 

Actiunea acestui film a fost plasata la scurt timp dupa evenimentele din Mad Max 2: The Road Warrior. Actorul care l-a jucat initial pe Mad Max, Mel Gibson, va avea si el o scurta aparitie in film. Scenele apocaliptice sunt nelipsite, iar rolurile jucate de Tom Hardy, Charlize Theron si Nicholas Hoult le fac mai verosimile ca niciodata.

 

 

 

Entourage (12 iunie) - Comedie

 

Regizat de Doug Ellin, Entourage reprezinta povestea starului de cinema Vincent Chase, jucat de Adrian Grenier, care, impreuna cu un cerc apropiat de prieteni si agentul sau, ecranizeaza viata de la Hollywood. Alaturi de acesta, vor mai aparea pe marile ecrane si Billy Bob Thornton, care a castigat de curand un Golden Globe pentru rolul sau din Fargo, Mark Wahlberg si Jeremy Piven. Filmul a fost facut ca rezumat al serialului cu acelasi nume.

 

Distribuie