• Share

Cele mai asteptate filme ale anului 2015 (part 2)

Cele mai asteptate filme ale anului 2015 (part 2)

 

A doua parte a anului 2015 nu se lasa mai prejos cand vine vorba de cele mai asteptate filme. Desi unii dintre noi au pus pe un piedestal continuarea seriei Star Wars, celelalte premiere ale acestui an ne vor surprinde placut. Fie ca alegem animatiile, sau ca filmele Sci-Fi se numara printre preferintele noastre, v-am pregatit o lista pentru toate gusturile.

 

 

asteptate filme 2015 orasul meu

 

 

Jurassic World (12 iunie) - Actiune/Aventura/Sci-Fi

 

La douazeci si doi de ani dupa Jurassic Park, Isla Nublar are un parc pe deplin functional, cu tema dinozaurilor, numit Jurassic World. Dupa 10 ani de declin in ceea ce priveste vizitatorii, o noua atractie este creata pentru a reaprinde interesul acestora. In film joaca Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Judy Greer si Ty Simpkins.

 

 

 

Terminator Genisys (3 iulie) - Actiune/Aventura

 

Arnold Schwarzenegger isi reia rolul de Terminator in noul film ce va avea premiera pe 1 iulie. Proiectul isi doreste sa fie continuarea clasicelor semnate de James Cameron. Vom avea posibilitatea de a o vedea pe Emilia Clarke in rolul lui Sarah Connor, si nu alaturi de dragonii sai, cum eram obisnuiti in Game of Thrones.

 

 

 

Minions (10 iulie) - Animatie/Comedie

 

Dupa ce au fost indragiti de o lume intreaga in Despicable me, minionii se intorc cu roluri principale in filmul ce va avea premiera pe 10 iulie. Acestia vor fi adusi la viata de voci ale unor actori precum Michael Keaton, Sandra Bullock, Chris Renaud. Minions va prezenta calatoria lui Stuart, Kevin si Bob din Atarctica pana in New York-ul anilor '60.

 

 

 

The Hunger Games: Mockingjay - Partea a 2-a (20 noiembrie) - Aventura/Sci-Fi

 

Povestea impartita in 4 filme a Hunger Games a ajuns la sfarsit, iar cinefilii vor afla in curand ce se va intampla in urma revoltei provocate de Katniss. Bucurandu-se de o popularitate crescuta, trilogia apeleaza tot la actorii Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth pentru a aduce la viata caracterele cartii cu nume omonim.

 

the hunger games filme 2015

 

 

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (18 decembrie) - Actiune/Aventura/Fantezie

 

Continuarea povestii create de George Lucas a venit ca o surpriza pentru fani, la 30 de ani dupa ultimul episod din serie (Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi). In urma achizitiei Lucasfilm de catre Disney, primul episod din noua trilogie va fi regizat de catre J.J. Abrams. Printre actorii anuntati ca vor juca in The Force Awakens sunt Harrison Ford, Mark Hamill si Carrie Fisher.

 

Distribuie