• Share

Cele mai asteptate filme din 2016

Cele mai asteptate filme din 2016

 

2016 va fi anul preferat al celor care iubesc filmele cu super eroi, fie ele bazate pe benzi desenate sau pe jocuri video. Nici nu vrem sa stim ce inseamna asta pentru cosplayeri, dar e clar ca inventivitatea in materie de recreere a costumelor le va fi pusa la grea incercare. Se pare ca vom avea parte de continuari ale unor serii, precum si de remake-uri ale unor povesti celebre. Iata asadar ce ne asteapta anul acesta in materie de filme al caror buget pentru CGI nu lasa deloc de dorit:

 

 

filme asteptate 2016 Romania

 

 

Deadpool (12 februarie) - Actiune/Fantastic/SF

 

In regia lui Tim Miller, Deadpool va da o noua fata unuia dintre personajele principale din X-Men Origins: Wolverine, acesta fiind interpretat de surprize- surprize: Ryan Reynolds. Nu putem sa spunem decat: yey!

 

 

Batman v. Superman: Dawn of Justice (25 martie) - Actiune/Aventuri/SF

 

Sunteti cu totii pregatiti? Ei bine, in 2016 aflam cine ar castiga batalia care a provocat ruperea atator prietenii: Batman sau Superman? Cu niste efecte speciale care merita toti banii si actori precum Henry Cavill si Ben Affleck, directorul Zack Snyder si-a propus sa transforme aceasta dilema istorica in cultura pop intr-un film in care nu te poti decide de partea cui sa fii.

The Jungle Book (15 aprilie) - Aventuri/Drama/Fantezie
Binecunoscuta poveste a lui Mowgli va fi re-ecranizata in 2016, dupa bestseller-ul omonim semnat de Rudyard Kipling. Directorul Jon Favreau va reuni o distributie de 5 stele, printre care se numara Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o si Idris Elba.

 

 

cartea junglei filme asteptate 2016

 

 

The Jungle Book (15 aprilie) - Aventuri/Drama/Fantezie


Binecunoscuta poveste a lui Mowgli va fi reecranizata in 2016, dupa bestseller-ul omonim semnat de Rudyard Kipling. Directorul Jon Favreau foloseste o distributie de 5 stele, printre care se numara Scarlett Johansson, Lupita Nyong'o si Idris Elba.

 

 

Captain America: Civil War (6 mai) - Actiune/SF/Thriller

 

Interferentele politice din cadrul activitatilor Avengers duc la o disputa a fostilor aliati Captain America si Iron Man. Suna complicat? Ei bine, nu este. E doar multa actiune cu Steve Rogers si Robert Downey Jr. care vor incepe un razboi civil al super eroilor, in regia lui Anthony Russo si Joe Russo.

 

 

filme cinematograf 2016

 

 

X-Men: Apocalypse (20 mai) - Actiune/Aventuri/SF

 

Sub falsul pretext al unei cruciade care are ca scop sa salveze lumea de razboaie, boli, distrugere in masa si alte lucruri neplacute, En Sabah Nur/Apocalypse incearca sa preia controlul civilizatiei umane. Insa nu inainte ca X-Men sa aiba ceva de spus, in regia lui Bryan Singer.

 

 

Warcraft (10 iunie) - Actiune/Aventuri/Fantastic

 

Ecranizarea unui joc video a carui dezvoltare si mentenanta a costat aproximativ 200 milioane de dolari, in primii patru ani, ar trebui sa aiba niste efecte speciale pe masura asteptarilor tuturor fanilor Warcraft. Daca macar o fractiune din cei care s-au jucat Warcraft vor merge la film, atunci aceasta pelicula ar putea depasi multe recorduri cinematografice. Speram ca directorul Duncan Jones nu ne va dezamagi.

 

 

filme 2016

 

 

Independence Day: Resurgence (24 iunie) - Actiune/Aventuri/SF

 

La doua decenii dupa prima invazie Independence Day, Pamantul se confrunta cu o noua amenintare din afara sistemului solar, in regia lui Roland Emmerich. Ramane sa asteptam pana in iunie pentru a vedea daca personajele interpretate de Liam Hemsworth, Joey King si Maika Monroe vor reusi sa salveze omenirea.

 

 

Star Trek Beyond (22 iulie) - Actiune/Aventuri/SF

 

Directorul filmului "Fast and Furious", Justin Lin, preia atributiile lui JJ Abrams in cadrul celui de-al treilea film bazat pe serialul Star Trek in care Chris Pine joaca in rolul lui Kirk. De aceasta data, Spock si compania sa raman blocati, fara o nava, incercand sa ajunga acolo unde nu a mai fost nimeni pana acum.

 

 

Suicide Squad (5 august) - Actiune

 

Sub atenta supraveghere a regizorului David Ayer, o agentie guvernamentala secreta recruteaza raufacatori pentru a rezolva diferite misiuni in schimbul clementei. Vom avea parte de o rasturnare a situatiei si vom asista la trecerea de partea dreptatii a unor personaje precum Joker, Harley Quinn si Deadshot.

Distribuie