• Share

Cele mai cool evenimente ale primaverii bucurestene si cladirile speciale in care ne invita

Cele mai cool evenimente ale primaverii bucurestene si cladirile speciale in care ne invita

 

Mai avem mult de lucru insa orasul si cladirile lui incep sa fie recuperate. Intr-un mod frumos, in care spatii uitate sau ignorate sunt repuse in circuitul cultural si vizibil al Bucurestiului. Suntem chemati astfel sa participam la evenimente, concerte sau expozitii in locuri a caror magie merita sa fie descoperita.art safari bucuresti 2016

 


Cum bijuteriilor le sta bine in locuri pretioase si distinse, in acest an, targul de bijuterie contemporana Autor, va avea loc intre 16 si 17 aprilie intr-unul dintre cele mai chic hoteluri bucurestene, Grand Hotel du Boulevard, a carui istorie o puteti rasfoi aici.

Arta iese din galerii si de prin muzee ca de obicei in ultimii trei ani si isi da intalnire la Art Safari (5-15 mai) intr-una dintre primele foste parcari supraetajate bucurestene, aflat chiar in inima orasului, Garajul Ciclop.

Nu-i asa ca nu te asteptai ca arta si cultura sa ajunga la… piata? Ei bine, intre 20 mai si 5 iunie intalnirea anuala cu designerii, arhitectii si tot felul de alti creatori romani, adica Romanian Design Week, va avea loc la Piata Amzei si intr-o serie de spatii conexe.


Dupa atata arta si cultura, ar merge si o petrecere, nimic de spus. Si nu trebuie sa mai astepti mult pana sa mergi (din nou) sa dansezi la muzeu, pentru ca, in buna lui traditie, festivalul Rokolectiv isi va reinstala platanele, intre 21 si 23 aprilie, la MNAC si nu numai.

Distribuie