• Share

Cele mai frumoase 5 locuri unde putem citi in oras

Cele mai frumoase 5 locuri unde putem citi in oras

 

Suntem in acea perioada a anului cand cautam locuri cozy, departe de frigul de-afara si de frunzele care zboara in toate directiile. Ceea ce nu inseamna ca e cazul sa ne petrecem tot timpul in casa, mai ales cand orasul ne ademeneste cu locuri in care putem putem citi in compania unei cesti de cafea sau de ceai.

 

librarii cafenele citit bucuresti 2015

 

Librarii - cafenele

Librariile au stiut sa se adapteze vremurilor asa ca nu ne propun doar compania cartilor cand le trecem pragul. La ultimul etaj din Carturesti Carusel, spre exemplu, cafeneaua amenajata va asteapta sa urcati cu o carte sub brat.

 

Iar pe bulevard, la Humanitas Cismigiu, exista un colt de cafenea in librarie unde poti rafoi tot ce ai pofta, chiar inainte de a cumpara.

 

 

Cafenele - bblioteca

S-a dus vremea bibliotecilor la gura sobei sau a salilor de lectura unde inghetam de frig. Biblioteca poate deveni cafeneaua preferata unde poti rasfoi o revista sau citi cateva capitolele dintr-o carte. Unde?

 

La M60 vei gasi reviste proaspete din tara si nu numai. Sau, daca nu ai chef sa rasfoiesti Decat o Revista ori New Yorker, ia-ti un flat white si scoate o carte din geanta.

 

Si la Origo, poti gasi ceaiul sau cafeaua potrivita cartii pe care o porti dupa tine prin oras. Singura problema ar fi ca spatiul este foarte mic si e posibil sa nu gasesti loc de fiecare data.

 

Cat despre Seneca AntiCafe, o poti converti intr-un fel de sala de lectura – cafenea, mai ales ca aici vei gasi si carti din toate domeniile. Nu te impiedica insa nimeni sa-ti iei tebleta si sa citesti in liniste.

Distribuie