• Share

Cele mai hip locuri din Bucuresti in 2015

Cele mai hip locuri din Bucuresti in 2015

 

Indiferent ce ne place sa intelegem prin “hip” sau “hipster”, exista anumite locuri in oras carora le lipim inevitabil o asemenea eticheta. Sa vedem care ar fi cateva dintre cele mai hip  baruri si cluburi din acest an.

 

form bucuresti

 

Control

A implinit cei 7 ani de acasa in acest an, iar popularitatea nu inceteaza sa-i scada. Ba dimpotriva, Control ramane barul si clubul unde inca mai mergem la unele dintre cele mai tari gig-uri din oras si care pare a se reinventa de la an la an.

 

 

Form

New entry in calendarul evenimentelor bucurestene din acest an, Form se incadreaza in trendul recuperarii spatiilor industriale. Situat intr-o fosta fabrica de gheata, spatiul adaposteste un bistro, dar si o sala de concerte.

 

 

Halele Carol

Pe lista intra si Halele Carol, incadrabile in aceeasi paradigma a spatiilor post-industriale unde arta isi da intalnire cu muzica si petrecerile. Aici a avut loc in acest an si Rokolectivul.

 

 

Ota

Un loc emblematic al hipsterimii bucurestene de ani de zile, Ota ne convoaca la ceas de seara, timp de cateva zile pe saptamana, la celebrele supe delicioase, dar si petreceri la care vrei sa fii pe lista.

 

 

M60

La capitolul baruri credem ca M60 este cel mai hip din 2015. Beri speciale, cafea buna, un meniu de mancare care s-a diversificat mult. Iar atmosfera este mereu cool & cozy.

Distribuie